≫ 

2 modela suknji koje stoje i damama sa stomačićem, zato žene nikad neće prestati da ih nose

U njima se jednostavno izgleda fantastično

  • 0
Devojka, srebrna suknja, crna kozna jakna, rucni sat, moda na ulici

Foto: Shutterstock

Kada je u pitanju moda, Francuskinjama se udobnost i praktičnost nalazi na samom vrhu liste prioriteta. To se ogleda u njihovom odabiru odevnih komada, piše Zadovoljna.hr.

Izuzetak nisu ni suknje, a kada pogledamo koji su im modeli najdraži, jasno je da i pri njihovom odabiru vode računa upravo o tim prioritetima.

Sudeći prema kombinacijama slavnih Francuskinja koje godinama nose titule modnih ikona, dva modela nameću se kao apsolutni favoriti.

1. Pensil suknja

 

Ashley Roberts

Foto: Profimedia

Ne treba previše objašnjavati zašto je taj model toliko popularan ne samo među Francuskinjama nego i među ostalim ženama širom sveta. Ova suknja jednostavnog kroja zaista se može nositi u svakoj prilici. Prilagodljiva je raznim stilovima, izgleda sjajno u poslovnim i svečanim varijantama, a može biti i poprilično glamurozna uz prave štikle i dodatke.

Modna urednica Karin Rojtfeld apsolutna je kraljica pensil suknji. Iako ima modele u svim bojama i s raznim dezenima, u njenom ormaru najviše je crnih.

- Stalno kupujem crne modele. Imam 20 verzija iste suknje. Većinu vremena oblačim se isto - priznala je Karin.

2. Midi suknja

 

Eva Longoria

Foto: Profimedia

Nije važno da li se radi o modelu ravnog, A-kroja ili zvonolikim punim suknjama – Francuskinje ne prestaju da ih nose. Kombinuju ih uz svečane košulje, topove i najobičnije majice, pa ih rado nose u svim mogućim prilikama.

Video: Umesto haljina... Novi trend među ženama sa domaće javne scene

(Telegraf.rs/Zadovoljna.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA