≫ 

Provokativni kupaći kostim koji je zaludeo milione muškaraca: "I dalje ga nosim i šetkam se po kući"

Pamela Anderson priznala gde čuva čuveni crveni kupaći iz "Čuvara plaže"

  • 2
Pamela Anderson, Čuvari plaže Foto: Profimedia

Pamela Anderson je do dana današnjeg zadržala titulu najpoznatije čuvarke plaže, a sve zahvaljujući ulozi Si Džej Parker u seriji "Čuvari plaže" koja se emitovala od 1992. do 1997. godine.

Slobodno možemo da kažemo da je za njenu legendarnu ulogu ponajviše kriv crveni jednodelni kupaći, koji je bio zvanična uniforma spasilaca iz pomenute serije.

Od emitovanja serije prošlo je 23 godine, a 52-godišnja Pamela Anderson dala je ekskuzivan intervju za "Fox News" u kojem je otkrila da i dalje čuva legendarni kupaći kostim koji je nosila na snimanju, a koji i dalje mami poglede miliona muškaraca širom sveta.

- Čuvam ga u jednoj fioci. I dalje mi savršeno pristaje. Često ga obučem kada mi dođu prijatelji, pa se šalimo na tu temu - rekla je.

Pamela Anderson, Čuvari plaže Foto: Profimedia/Everett Collection

Kako kaže, često voli da ga obuče i prošeta po kući. Doduše, ne samo ovaj crveni kupaći, već joj je generalno gušt da šeta u donjem vešu.

- Ljudi ne veruju kada kažem da sam bila jako stidljiva. Sada sam to prevazišla. Shvatila sam da nikoga nije briga šta ću obući i koliko ću gole kože pokazati osim mene same. Smatram da sam samoj sebi najveći kritičar. Osećam se dobro samo onda kada to iskreno i mislim. Uvek kažem da treba da nacrtaš sebe i uvek ćeš nacrtati osobu koja želiš da budeš, iako nam društvo govori da moramo da se ponašamo na jedan određen način. Mi to možda ne želimo. Zapravo, pravila ne postoje - rekla je.

Video: Ovaj bikini je samo za najhrabrije žene

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA