≫ 

Kupaći za koji će se zgodne trendeseterke otimati: Toliko je mali da jedva prekriva ženske obline

Da li vam se dopada ovaj model?

  • 0
Kupaći

Foto: Fashion Nova

Iako leto još nije počelo, seksepilni kupaći kostimi su već počeli da opsedaju društvene mreže. Među mnogobrojnim kreacijama, jedan model je uspeo da osvoji pažnju internet publike upravo zahvaljujući svom neobičnom dizajnu.

Britanski brend Fashion Nova je ponovo rešio da uvodi novi trend, bar kada je reč o aksesoarima. Modna kuća koju reklamiraju glavne trendseterke u Velikoj Britaniji nedavno se pohvalila novom kreacijom za plažu.

Reč je o jednodelnom kupaćem kostimu koji je namenjen isključivo zgodnim damama sa raskošnim oblinama, kojima možda nije najvažnija udobnost.

Kupaći se sastoji iz jednog dela, ali to ne znači da je dosadan. Suprotno od toga, ovaj modni komad se sastoji od mnoštva detalja - osim dubokog dekoltea, poseduje brojne proreze i lance koji uokviruju figuru.

Isečeni delovi su vešto pozicionirani kako bi se u prvi plan istakli atributi, a krasi ga i upečatljiv dezen na kome su takođe predstavljeni sjajni lanci.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by FashionNova.com (@fashionnova) on

 

Iako je dizajner ovog brenda uložio mnogo vremena i pažnje kako bi kreirao ovako upečatljiv aksesoar, čini se da se on nije naročito dopao damama.

Mnoge žene su se složile da je dekolte prenaglašen i da imaju ose'aj kao da će grudi svakog trenutka da provire.

Postoje i oni koji su istakli da je na prvi pogled kupaći zanimljiv, ali zbog brojnih proreza, tanga gaćica i dekoltea, previše vulgaran da bi mogao da se nosi u javnosti.

- Ovo je apsurdno.

- Ne verujem u ovo što vidim. Previše vulgarno.

-  Lepo izgleda na njoj ali bih ja izgledala kao muško jer nemam obline.

Sa druge strane, oglasile su se i trendseterke koje su uvek spremne prve da prošetaju najmodernije krpice.

One su u komentarima istakle da su oduševljene dizajnom i da jedva čekaju da nose ovaj kostim. Pojedine su se požalile da moraju što pre da smršaju kako bi "uskočile" u kupaći. 

Da li vam se dopada ovaj kupaći?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA