Trendi haljina koju obožavaju Srpkinje se nije dopala mnogima: "Savršena je za iznošenje smeća"

Mnogi kažu da je ova haljina "savršena za iznošenje smeća"

  • 1
Asos brend

Foto: ASOS

Poznati britanski brend Asos predstavio je elegantnu kolekciju haljina za leto koja je inspirisana poslednjim modnim trendovima.

Cela linija je izazvala oduševljenje žena koje su verne ovoj modnoj kući, ali jedna kreacija je ipak izazvala oprečna mišljenja.

Reč je o mini haljini koja poseduje veoma neobične detalje - volane koji su asimetrično postavljeni od bokova do ivice, mašnu iznad grudi i jedan dug rukav.

Iako su ovi elementi sami po sebi veoma moderni, neki su se zapitali zašto ova letnja kreacija uopšte ima rukav. Mnogima je najviše zasmetao materijal koji izgleda zgužvan i, kako kažu, podseća na "običnu crnu kesu za smeće".

Modni brend se nije oglašavao povodom ovih kritika, a pojedine trendseterke su u odeljku za komentare branile dizajnere ističući da je PVC materijal hit poslednjih nekoliko godina u svetu mode, kao i da je ova haljina scenska i nosi se u večernjim prilikama.

Ovo nije prvi put da ASOS dobija kritika na račun svoje odevne kolekcije. Nedavno je jedna bomber jakna takođe upoređena sa kesom za smeće.

Asos brend

Foto: ASOS

Inače, žene u Srbiji ovaj trend nose poslednjih nekoliko godina.

Do sada smo mogli da vidimo veliki broj poznatih dama iz sveta šoubiznisa koje su nosile PVC pantalone, u crvenoj i crnoj boji, kao i mini haljine, mahom u neutralnim bež i puder nijansama.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

Da li vam se dopada odeća napravljena od PVC materijala?

 

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA