≫ 

Harizmatična i prelepa Nevena Gičević je nova zvezda "Telegraf Editorijala"

Nevena je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal

  • 1

Nevena Gičević je zvezda novog "Telegraf Editorijala". Profesionalno se bavi modelingom od svoje 14. godine. Završila je muzičku školu, odsek solo pevanje i trenutno radi na tome da se više usmerava i na muzičku karijeru.

Kako kaže, najlepši deo modelinga su upravo putovanja kroz koja je upoznala neke delove sveta na koje ne bi mogla da ide da joj ovaj posao nije pružio tu priliku ali se uvek rado vraća u svoj rodni Beograd.

- Svaka zemlja ima neku svoju priču, a na mene to ostavlja poseban trag s obzirom sam avanturističkog duha. Kad god bih imala ponudu za putovanje na neko za mene novo tržište gde možda i nisam očekivala priliku, pored poslovnog angažmana zainteresovalo bi me pri samoj činjenici zbog udaljenosti i drugačije kulture - kaže Nevena.

Nevenina najveća podrška je mama, koja ju je od malih nogu uvek pratila na svako muzičko takmičenje - od plesnih, muzičkih, tako i manekenskih.

- Nemam dečka, idealan je onaj koji ume da me šarmira dobrim humorom, inteligencijom i zrelošću - rekla je Nevena za "Telegraf".

Model: Nevena Gičević

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ax

    10. jul 2020 | 14:57

    Kako nekad ta običnost I jednostavnost mogu biti prelepe osobine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA