≫ 

Lepota i kreativnost koji zrače: Sara Stojanović u najnovijoj Bonatti kolekciji kupaćih kostima

Sara je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal novom Bonatti kolekcijom

  • 0

Sara Stojanović je zvezda novog "Telegraf Editorijala". Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Beogradu na odseku pedagogije. Sada, posle završetka studija posvetila se dizajnu i kreirala svoj brend S.S. ribbon.

Predstavljala je našu zemlju na jednom od najpoznatijih svetskih takmičenja u lepoti Miss Tourism World u Maleziji 2016. godine i izabrana je za treću pratilju gde je, kako kaže, divni Bonatti bio uz nju u tim finalnim trenucima u dalekim predelima.

- Dizajn je nešto što me sada najviše interesuje. Sve te boje, materijali, osmišljavanje kreacija su moj svet igre i mašte. Smatram da čovek pre svega treba da radi ono što voli jer smo rodjeni kao tabula raza i na nama samima je da kreiramo svoj "svet" koji treba da bude pun radosti i šarenila. Ako ga mi sami tako ne kreiramo niko drugi to nece učiniti - kaže Sara.

Svaki dan je novi izazov za nju i voli da se isproba u raznim životnim sferama, pa je tako nastala i njena ljubav prema kuvanju. Kada ima vremena obožava da dovede Italiju, Španiju i Kinu u njenu kuhinju i uz čašu vina voli i sama da ruča. Veliki je hedonista, jer smatra da veliki novac nije preduslov da biste se punim plućima prepustili čarima života.

Što se ljubavi tiče Sara nam je odgovorila da ona traži i vidi ljubav u svemu.

- Ljubav je svuda oko nas, a na nama samima je da li želimo da je vidimo ili ne - rekla je Sara za "Telegraf".

Model: Sara Stojanović

Šminka: Aleksandar Đikić

Zahvaljujemo se Chill N' Grill House na pelepoj lokaciji

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA