Šarmantna buduća doktorka Kristina Andrejević je nova zvezda "Telegraf Editorijala"

Upoznajte Kristinu koja je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal kreacijama Nemanje Pantelića

  • 7

Kristina Andrejević je zvezda novog "Telegraf Editorijala". Ima 24 godine i rođena je u Prištini. Apsolvent je na Medicinskog fakulteta na Univerzitetu u Beogradu.

- Oduvek sam imala spreman odgovor na pitanje starije rodbine: Šta ti želiš da budeš kad porasteš? Odgovor je bio kategoričan, doktorka i manekenka. Dok su me drugi uveravali da je to nemoguće, ja sam u to iz dubine duše verovala i radila na tome da moj dečji san po pitanju profesije pretvorim u javu. Nikad sebi nisam postavljala pitanje da li je to moguće - kaže Kristina.

Sada je apsolvent Medicinskog fakulteta i ostao joj je još jedan ispit. Manekenstvom se bavi od 16 godine, kada ju je agent njene tadašnje agencije spazio u tržnom centru. Radila je nedelje mode u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu za poznate brendove.

- Najveća podrška mi je porodica, koja je u svakom smislu zaslužna za moj uspeh. Igrala sam folklor 10 godina, a slobodno vreme volim da provodim u prirodi sa porodicom, dečkom i prijateljima - rekla je Kristina za "Telegraf".

Model: Kristina Andrejević

Dizajner: Nemanja Pantelić

Šminka: Bojana Drašković

Frizura: Stanislav Civrić

Obuća Deichmann

Zahvaljujemo se hotelu Marshal

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA