Prelepa Novosađanka i buduća doktorka: Aleksandra Šijan je nova zvezda "Telegraf Editorijala"

Aleksandra je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal

  • 1

Aleksandra Šijan je zvezda novog "Telegraf Editorijala". Ima 27 godina i odrasla je u mestu Šilbas pored Novog Sada. Završila je Medicinski fakultet u Novom Sadu, dok trenutno završava master studije, a kasnije planira da upiše specijalizaciju.

- Hobi mi je modeling, gde sam pre nekoliko godina počela da putujem, ali sam shvatila da je medicina moja veća ljubav. U slobodno vreme volim da slušam strani rok iz osamdesetih i devedesetih, a obožavam da čitam knjige. Hranim se zdravo i vodim dosta računa oko ishrane, dosta trčim i to mi najviše prija kako fizički, tako i psihički - kaže Aleksandra.

- Verena sam i živim u Beogradu, upoznala sam čoveka svog života bas onakvog kakvog sam zamišljala. U budućnosti vidim sebe srećnu, nasmejanu i zdravu okruženu ljudima koje volim. Vidim puno dece oko sebe, želim da budem najbolja majka i tetka. Na moju ličnost i to ko sam danas, je najviše uticala moja porodica, roditelji i sestre koji su mi najbitniji ljudi u životu - rekla je Aleksandra za "Telegraf".

Model: Aleksandra Šijan

Šminka: Marija Savićević

Frizura: Frizerski studio Helen

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    13. avgust 2020 | 00:42

    Ja pomislila Monika Beluci iz mladjih dana😂prelepa je.Ali ja kao zensko se razocarah kad procitah da je udata.Mislim sa treba dati prednost "devojkama" da ne bi muskarci "patili" uzalud za udatim lepoticama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA