Samo Melanija Tramp može da ponese ovu modnu kombinaciju i da izgleda ovoliko izazovno

Ceo svet je oduševljen besprekornom elegancijom Melanije Tramp

  • 0
Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

Melanija Trump se pojavila na proslavi stogodišnjice usvajanja 19. amandmana Ustava Sjedinjenih Američkih Država u besprekorno elegantnom modnom izdanju koje se definitivno može svrstati u njene najbolje stajlinge.

Prva dama Amerike, Melanija Tramp, zablistala je na svečanom događaju noseći klasičan beli komplet koji potpisuje poznati američki dizajner Majkl Kors.

Komplet u potpuno opravdava cenu, koja iznosi nešto više od 2.000 dolara, jer zahvaljujući visoko kvalitetnom materijalu, fenomenalnom kroju i veštom poigravanju formi, postignut je prefinjen moderan i otmetn autfit.

Beli kostim se sastoji od pensil suknje midi dužine i struktuiranog blejzera u kome dominira asimetrija - jedna strana blejzera je duža, a druga znatno kraća!

Ipak, za uspeh ovog stajlinga je najzaslužniji jedan aksesoar koji je razbio monotoniju. Reč je o upečatljivom kaišu koji je presvučen pepito dezenom.

Melanija Tramp Foto: Profimedia

Njeno izdanje je izazvalo brojne reakcije, posebno poznavaoca visoke mode, a većina se složila da ne bi mogla svaka žena jednako dobro da iznese ovu modnu kombinaciju.

Nekadašnja manekenka je već više puta dokazala da apsolutno svaki modni stil joj savršeno stoji upravo zbog gracioznosti i vitke figure koju je uspela da zadrži i u 50. godini.

Iako je lepa Slovenka dobila sve pohvale za svoj modni stil i izgled na ovoj svečanosti, ali mnogu se složili da joj je ipak falio osmeh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA