Patike koje su zaludele čitavu Srbiju: Zašto ih nigde nema u prodaji i kako možete doći do njih?

Najpopularnije patike u Srbiji do kojih nije lako doći

  • 2
Lidl patike foto: Lidl promo

Patike spadaju u tipove obuće koje svi obožavamo, a nezaobilazni su komad street style izgleda, posebno u današnje vreme kada se mogu nositi i uz malo elegantnije kobinacije.

Međutim, od svih patika koje možete kupiti širom zemlje, mladi u Srbiji žele da imaju baš one koje nisu tako lako dostupne.

Trendi patike koje su odjednom preuzele primat na društvenim mrežama su žuto-plavo-crvene boje, ultra su moderne i savršeno se uklapaju u sve odevne kombinacije.

Otkako su ih pojedine influenserke na Instagramu ponele, čitava Srbija se pita gde može da ih nabavi jer su toliko posebne, da predstavljaju jedan potpuno novi trend! Ipak, ovde se radi o trendu koji neće biti dostupan svima, što čini da ih samo još više želimo jer su svojevrsno "zabranjeno voće".

O čemu se radi?

Lidl patike foto: Lidl promo

Kompanija Lidl stoji iza brendiranih modela Esmara i Livergy patika u šarenim bojama, koje su moderne i upadljive, ali postoji jedna caka.

Patike se ne mogu kupiti!

Dakle, osim nekoliko zaposlenih u Lidlu i influsensera, samo određeni broj imaće tu privilegiju da ih poseduje!

Ali, uz malo truda i volje najpopularnije patike u Srbiji mogu biti i na vašim nogama.

Kako doći do najpopularnijih patika u Srbiji?

Lidl patike foto: Lidl promo

Lidl će organizovati konkurs koji počinje od druge sedmice septembra na Fejsbuku i Instagramu, a oni koji bi da poseduju ove jedinstvene patike i budu viđeni u njima moraće da ispune određene zadatke koji će se od njih tražili, kako bi osvojili patike.

Konkurs će trajati do kraja septembra.

Lidl patike foto: Lidl promo

Ako želite da učestvujete u nagradnom konkursu, pratite Lidl Srbija Facebook i Instagram stranice i budite u toku sa događajem.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA