Nesvakidašnja lepota: Ambiciozna Milica Stojsavljević u najnovijoj Bonatti jesenjoj kolekciji

Milica je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal sa novom Bonatti kolekcijom

  • 4

Milica Stojsavljević je zvezda novog "Telegraf Editorijala". Ima 28 godina, rođena je u Beogradu, a živi u Majamiju od 2017. godine. Završila je Fakultet političkih nauka.

- U toku studiranja bavila sam se manekenstvom, ali me taj put nikada nije ispunjavao u potpunosti da bih kroz njega ispoljila svoj pun potencijal. Iz tog razloga pre selidbe za Ameriku radila sam u advokatskoj kancelariji, dok me je svet mode ponovo pronašao u Majamiju - kaže Milica.

Video...

Trenutno je zaposlena u jednoj američkoj školi kao profesor i osnivač je “Hey Mila” programa koji pruža podršku svim mladim umetnicima koji se bave javnim nastupom.

Hobi mi je trčanje, čitanje knjiga uskopovezanih za psihologiju i meditaciju koja je deo moje lične higijene. Volim druženje sa porodicom i prijateljima ali posebno uživam u vremenu koje posvetim isključivo sebi, tako da mi nisu strana ni putovanja na koja odlazim sama - rekla je Milica.

U poslednje vreme je opušta muzika Handpan bubnja, koji bih volela i sama da nauči da svira.

- Omiljena serija su mi Prijatelji, i ako bih morala da izdvojim jednog od njih to bi definitivno bila Rejčel s’obzirom da smo vrlo slične kako se nosimo sa neprijatnim situacijama - rekla je ona.

Veliki je gurman i voli uvek da proba domaće specijalitete mesta gde putuje, a ako su u pitanju njene kulinarske sposobnosti uvek će rado izabrati da spremi dezerte.

- O emotivnom statusu ne volim da pričam osim sa jako bliskim prijateljima, ali ono što mogu da otkrijem jeste da sam vrlo srećna i zadovoljna tu gde jesam. U partnerskom, kao I prijateljskom odnosu, stabilnost, podrška, intelekt i svestranost su osobine koje neizmerno cenim - rekla je Milica za "Telegraf".

Model: Milica Stojsavljević

Šminka: Dina Ranđelović

Zahvaljujemo se Riverside pool villa na pelepoj lokaciji

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ina

    30. septembar 2020 | 14:15

    Devojka je stvarno lepa no premrsava.. Na zalost modna industrija i dalje tera devojke koje zele da se bave ovim poslom na granicu anoreksije.

  • Dragan

    30. septembar 2020 | 16:10

    Neke cure su toliko mrsave da su lepse kada se obuku.

  • sova

    30. septembar 2020 | 12:41

    Već kada pričamo o lepoti, stvarno je lepa i zgodna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA