≫ 

"Dala si milion dinara da bi obukla briska za pod?": Šokantno izdanje supruge Džastina Bibera

Fanovi Hejli Biber pronašli su (ne)običnu sličnost između njenog kaputa Botega Veneta i krpe koja se koristi za održavanje higijene u domaćinstvu

  • 2
Hailey Bieber Foto: Profimedia

Javne ličnosti i te kako znaju da omanu kada odluče da se obuku drugačije od drugih. Neki put to rade ciljano, kako bi izazvali što veću pažnju i popularnost, a neki put jednostavno isključe mozak i obuku prvo što im padne šaka. U tome im mnogo tokom ove modne sezone nesebično pomažu dizajneri modne kuće Botega Veneta, baš kao i brenda Guči koji su rešili da budu glavne zvezde svih šokantnih modnih epizoda - od nenormalnih cena  do neuobičajenih modela.

Još nije poznato šta je inspirisalo manekenku Hejli Biber (23) da “prošeta”, najblaže rečeno neobičan kaput modne kuće Botega Veneta, ali je izvesno da je svojim čudnim modnim odabirom tviterašima ulepšala dan.

Hejli je izazvala salvu podsmešljivih komentara na društvenim mrežama pošto je odlučila da ode po kafu u  modelu čudnog kroja. Kaput boje margarina od kolena do poda je u fronclama koje neodoljivo podsećaju na nisku kaiševa za bade-mantil ili, kako su njeni fanovi prokomentarisali, briska za čišćenje poda.

"Dala si tolike pare da bi obukla briska za pod?", "Da li to Hejli želi da nam poruči da se oseća kao krpa?", "Hejli, šta ti bi?!", samo su neki od komentara na Tviteru.

Bilo je, doduše, i onih koji su je branili rečenicom: "Možete samo da je mrzite, ona sebi ovo može da priušti, a vi nećete moći ni za sto godina!"

Naime, ovaj model kuće Botega Venetanije nije finansijski pristupačan “običnim smrtnicima” - košta 938.000 dinara. 

Hejli je iskombinovala brendiranog “briska za čišćenje poda” sa žutom bejzbol kapom, žutim pletenim džemperom, širokim farmerkama sa spuštenim strukom, alkama, crnim naočarima za sunce i crnom maskom za jednokratnu upotrebu.

Kakav je vaš utisak o ovom kaputu?  Da li ste saglasni sa tviterašima da kaput liči na briska ili biste rado poneli ovakav model ako bi bio finansijski pristupačniji?

Video: Džastin Biber i dalje voli Selenu Gomez, a u svoju suprugu je zaljubljen?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    21. oktobar 2020 | 18:48

    Koliko je samo gladnih mogla da nahrani tim novcem... Tuga na šta ljudi bacaju novac.

  • khaleesi

    21. oktobar 2020 | 19:25

    kada cete da shvatite da su svi poznati poremeceni.Da bi tako ziveo i ponasao se moras da budes poremecen.Ne mozes na kraju da budes normalana osoba koja voli da je 24 casa snimaju uhode,da ima toliko para a pritom da joj je sve ograniceno ali i dalje trpe torturu i mucenicki zivot zarad slave koja ne znaci nista?Vecito imaju para i vecito ce da teose na gluposti i bolestije.Kakva ljubomora...Ko je ljubomoran na ovo...Fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA