Samo jednu stvar treba da uradite kako bi vam noge vizuelno izgledale duže

Mali trik za ovu sezonu

  • 0
devojka farmerke Foto: Pixabay

Skoro svaka žena bi htela da ima malo duže noge. Jednim malim trikom u oblačenju možete da postignete taj efekat. Nebitno kakve farmerke volite, svetle ili tamne, sa visokim ili niskim strukom, uske ili široke, jedino je važno da ih podvrnete.

I to ne malo već baren 7-8 cm. Mnoge od nas imaju redovan problem da su nogavice uvek duže od naših nogu, i tako delujemo još niže.

Ono što je genijalno u celoj priči jeste to da ove sezone podvrtanje nogavica ne utiče na odabir dužine. Možete podvrnuti (nekoliko puta) farmerke koje su uže oko članka i time otkriti omiljeni par čizmi.

Ovaj trik za stilizovanje će učiniti da svaka kombinacija koju napravite izgleda opušteno, a vi ćete delovati elegantnije.

Potreban vam je samo model koji je dovoljno dugačak da biste mogli ovo da izvedete, a dizajneri i ulični brendovi predvideli su ovu našu potrebu, pa su prodavnice pune i modela kojima su nogavice već podvrnute.

Pogledajte kako možete da kombinujete farmerke:


 

 

 

View this post on Instagram

A post shared by Viky Rader (@vikyandthekid) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Marianne (@smythsisters) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA