≫ 

Fatalna mis turizma: Kristina Đurković je nova zvezda "Telegraf Editorijala"

Upoznajte Kristinu koja je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal

  • 2

Kristina Đurković ima 22 godine, rođena je u Kotoru gde je završila gimnaziju, a nakon toga upisala Fakultet za turizam. S obzirom na to da živi u primorskom gradu i da joj se roditelji bave turizmom smatrala je  da je to pravi izbor za nju.

- Modelingom se bavim od svoje pete godine, još tada sam radila dječije revije, a kasnije kako sam rasla išla sam stepenicu po stepenicu više. Radila sam revije za mnogobrojne domaće i inostrane dizajnere. Godine 2015. prijavljujem se na izbor za miss Crne Gore, gde osvajam titulu miss šarma. Godinu dana kasnije proglasili su me za miss turizma Crne Gore, a nakon godinu dana priprema kompanija Miss Yu me šalje na prestižno svetsko takmičenje za Miss Tourism World koje se održavalo u Maleziji. Tamo sam osvojila zavidnu titulu Miss Tourism Europe i to smatram kao krunom svoje karijere - kaže Kristina.

- Nikad modeling nisam smatrala životnim pozivom, uvek mi je bio hobi. Osim toga, strastveni sam skijaš. Smatram da devojke treba uvek da ulažu u sebe, pre svega mislim na zdrav stil života. Ja sam jedna od onih koja pretenduje životu bez alkohola i duvana. Zdrava ishrana, redovni treninzi, nevažno da li je neka lagana joga ili jak trening u teretani, bitno je samo imati rutinu i uvrstiti to u stil života - dodala je ona.

S obzirom da živi na moru, omiljena hrana su joj morski plodovi, sve vrste. I obožava salatu od rukole. Slobodno vreme najviše voli da posveti gledanju serija, a kao jednu od omiljenih izdvojila je seriju "Državni službenik".

Porodica je njena iskrena i prava podrška, uvek su imali razumevanja i podržavali sve njene ideje, a upravo ju je prijavio na izbor za mis, tako da je njemu posvetila titulu.

- Trenutno sam posvećena porodici i sebi, mislim da nista u životu nije slučajno i da se sve dešava sa nekim razlogom, pa dok život sam ne posloži sve kockice, od ljubavi očekujem kad se desi ta prava da bude i večna. Možda zvuci kliše ali smatram da su poverenje i poštovanje najbitniji, kao i sloboda, a ne život u zlatnom kavezu. Idealan muškarac je spontan, duhovit, pažljiv i brižan - rekla je Kristina za "Telegraf".

Model: Kristina Đurković

Šminka: Marija Savićević

Zahvaljujemo se hotelu Envoy

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA