Jedinstvena harizma: Anja Keča je nova zvezda "Telegraf Editorijala"

Upoznajte Anju koja je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal kreacijama brenda Laura Gatta

  • 1

Anja Keča je rođena u Beogradu i ima 20 godina. Završila je 9. gimnaziju “Mihailo Petrović Alas“ u Beogradu.

- Sa 18 godina sam se preselila u mali grad Piazencu, u Italiji. To je mali gradić nedaleko od Milana, gde sam započela osnovne studije. U toku drugog semestra studija živela sam na relaciji Dablin - Milano tri meseca. Početkom studija upoznala sam svog sadašnjeg dečka koji je poreklom iz Nemačke, i uz njega započela da se bavim modelingom, da učim još jedan jezik i preselila se u Nemačku. Sada živim u Heidelberg-u, i trenutno studiram, radim u firmi P&G u Darmstadt-u svoju obaveznu praksu u sektoru farmacije i suplementacije u ishrani i bavim se modelingom - kaže Anja.

- Studiram FoodProductionManagement na Cattolica univerzitetu u Italiji, sada sam na trećoj godini. Po završetku studija planiram da nastavim magistarske studije u oblasti nutricionizma u Nemačkoj. Pored fakulteta, planiram da završim i kurseve u oblasti dizajna enterijera i modnog dizajna - dodaje ona.

Što se modelinga tiče, to je tema koja je kod nje sve do ove godine bila veoma volatilna. Započela je kada je bila mala za UMS školu za talente. Nakon nekog vremena to je napustila i ta tema je totalno pala u zaborav. Nakon toga, kako su godine prolazile, nekoliko puta je bila skautovana na ulicama ali nikada nije to produbila. Kada se preselila u Italiju, počela je da dobija ponude od fotografa za slikanja, i po preseljenju u Nemačku to se razvilo na dosta veći i ozbiljniji nivo. Sada je to zanimanje koje je promenilo njen način života iz korena i nešto za šta radi svakoga dana i daje, kako kaže, 200% sebe.

Svoju budućnost vidi kao veoma svetlu i da će sve na čemu radi da se isplati u skorije vreme. Planira da radi kao nutricionista i da produbi svoje znanje na tom polju sve više i više. Pored toga, želi da gradi karijeru u modelingu i da vremenom stvori i nešto svoje.

- Počela sam kao mala da treniram karate i time sam se bavila 7 godina, uporedo sam se bavila i isprobala još neke sportove poput tenisa, odbojke, atletike, međutim sa 14 godina sam napustila svaki vid grupnog sporta i počela periodično da se bavim fitnesom i da trčim. U poslednje dve godine bavim se fitnesom i trčim na ozbiljnijem nivou, 5 do 6 puta nedeljno - kaže Anja.

Hrani se jako zdravo, retko kada se desi da ima cheat-meal. To nije nešto što joj teško pada, već prosto njen način života i ishrana koja joj prija. Bazira se na jako jednostavnim receptima, mnogo voća i povrća i zdravih ugljenih hidrata. Od mesa i ribe, najviše konzumira piletinu, tunjevinu i lososa, trudi se da to ne bude na dnevnom nivou. Najviše uživa u ovsenim kašama i čija pudingu koje jede za doručak, dok ostatak dana to budu potaži, salate i miks raznih povrća.

- Moja najveća podrška u životu su moji roditelji. Tokom čitavog života mi pružaju mnogo poverenja i slobode, ujedno slobodu izbora u svakom mom koraku. Moj dečko mi je velika podrška na polju posla i budućeg razvoja, pored naravno velike životne podrške u svakom polju. U ljubavi tražim da mi partner bude stabilan i od reči. Međusobno poverenje, iskrenost, podrška i mnogo ljubavi i volje su neophodni da se održi i izgradi jedan zdrav i lep odnos - rekla je Anja za "Telegraf".

Model: Anja Keča

Dizajner: Laura Gatta

Zahvaljujemo se hotelu Natalija Residence

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Amater

    22. januar 2021 | 22:02

    Ova je plakala za ocene u osnovnoj skoli. Svaka jedinica znalo se dodje tata i to postane 3minimum. Keca keca znam te kad si kruska bila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA