Lepota koja leči: Zavodljiva Milena Adžić u najnovijoj Bonatti kolekciji

Milena je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal sa novom Bonatti kolekcijom

  • 2

Milena Adžić je diplomirani kozmetolog. Ima 28 godina, rođenja je u Ukrajini, malom gradu na moru.

- Vlasnica sam Beauty centra Maska, koji posluje veoma uspešno već 4 godine. Većinu znanja sam sticala u Rusiji i Ukrajini, koja spaja simbiozu ruskih metoda i moje škole, koje i danas prenosim kroz svoj posao na ljude - kaže Milena.

Roditelji su joj uvek bili oslonac i podrška za sve. Životni uticaj i uzor na nju je imala njena mama, koja ju je učila od malih nogu kako da održi zdravlje i lepotu. Strast i ljubav ka modelingu joj je jednaka kao i ljubav prema poslu, kroz koji teži da svakim danom bude sve bolja.

Dugo je trenirala džudo, i obožava sport, pa dodaje da je njena nova strast golf. Najviše je opušta vreme provedeno u prirodi, voli da meditira. Ljubitelj je knjiga, starih filmova, džeza i ruske muzike, dok najviše voli da slobodno vreme provodi u krugu porodice i prijatelja, uz času dobrog vina. Što se tiče hrane, pravi je gurman i ljubitelj je svega, mišljenik je da treba jesti sve, i slušati svoj organizam, ali imati balans koji je veoma bitan.

- U budućnosti sebe vidim kao porodično ostvarenu ženu i majku. Od muškrca tražim lojalnost i poštovanje. Da je ambiciziozan i vredan. Idealno ne postoji, bitno je da postoji poverenje, razumevanje i osoba sa kojom možete da podelite i dobre, i loše trenutke - dodala je ona.

- Moj moto je: Svako jutro nam daje jos jednu šansu da uradimo nešto za sebe. Smejte se svom ogledalu, jer ljudska lepota je jedinstvena i inspirativna. Volite sebe - rekla je Milena za "Telegraf".

Model: Milena Adžić

Šminka: Katarina Petrović

Frizura: Nikola Stanojković

Zahvaljujemo se hotelu Envoy

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    25. novembar 2020 | 19:53

    Dođite u Mirijevo na okretnicu busa 27E.Videćete apoteku u kojoj radi Anka.E kada bi videli Anku kako izgleda fantastično -bila bi na vašim naslovnim stranama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA