Odaberite omiljene štikle i saznajte kako vas doživljavaju muškarci: Zavodnica ili ledena kraljica?

Obuća može da otkrije mnogo toga...

  • 0
devojka zena cipele kupovina odeca garderoba obuca Foto: Shutterstock

Odabir obuće može da otkrije mnogo toga o našoj ličnosti i našim afinitetima. Ali, isto tako, obuća koju nosimo šalje neverbalnu poruku suprotnom polu o našem karakteru, željama i očekivanjima.

U zavisnosti od toga kakve štikle najčešće preferirate, takvu i poruku šaljete "jačem polu".

Štikle sa visokom platformom

foto Pixabay foto Pixabay

Ovaj model posebno je popularan poslednjih godina. Nose ga dame koje žele da se predstave kao ledene kraljice, nedodirljive i neosvojive.

Ako su ovakve štikle vaš najčešći modni izbor, muškarci vas doživljavaju kao sposobnu i jaku ženu koja u svakom trenutku zna šta hoće, a u isto vreme se ne libi da to jasno i glasno kaže i pokaže, bez obzira na to da li je sama ili u društvu.

Ukoliko volite da nosite ovakvu obuću, verovatno je da imate mnogo tajnih obožavalaca koji se ne usuđuju da vam priđu, jer strahuju da ćete ih odbiti.

Klasične špicaste salonke

foto Pixabay foto Pixabay

Tradicionalne vrednosti su vam na vrhu liste prioriteta. Očekujete da se muškarac odnosi prema vama kao prema dami, da vam pridržava mantil ili kaput, donese buket cveća na sastanak i bude pažljiv prema vama.

Muškarci vas doživljavaju kao misterioznu ženu koju je teško osvojiti, ali kojoj je u isto vreme i nemoguće odoleti.

  

Cipele ili sandale sa kaišićima

foto Pixabay foto Pixabay

Po prirodi ste megaloman koji želi sve da dobije odmah. Rođeni ste za lidera, iako nekada precenjujete svoje sposobnosti i pravite loše procene.

Muškarci vas doživljavaju kao energičnu, zanimljivu i veselu osobu, ali i pomalo tvrdoglavu. Pripadnike jačeg pola privlačite poput magneta i malo je onih koji neće pasti na vaš šarm i gracioznost.

Niske štikle

foto Pixabay foto Pixabay

Odajete utisak mirne, staložene i stabilne osobe koja nema velika očekivanja od života. Ali, to je samo varka; vaš san je da sve što vam je potrebno ostvarite sami, bez ičije pomoći, jer ne biste mogli da podnesete da zavisite od „jače polovine“.

Muškarci vas vide kao nežnu i romantičnu osobu koju žele da zaštite od životnih nedaća.

Štikle sa otvorenim prstima

Po prirodi ste buntovni, spremni da „pomerite brda i planine“ da biste isterali pravdu, ali isto tako znate i da nećete birate sredstva da biste došli do cilja.

Muškarci vas doživljavaju kao osobu koja čezne da bude zavedena i ukroćena.

foto Pixabay foto Pixabay

Cipele sa punom potpeticom

Često sumnjate u sebe i svoje sposobnosti, iako nemate razloga za to. Ne umete da se nametnete ni u društvu, ni u poslovnom okruženju; čekate da drugi prepoznaju vaše kvalitete.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Bloms_Secret (@blomssecret)

Muškarci vas vide kao stabilnu, smirenu i odmerenu osobu koja nije spremna da flertuje ako ne dobije „prvi signal“ od druge strane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA