Njen osmeh uvek donosi lepo vreme: Nađa Kljajić je nova zvezda "Telegraf Editorijala"

Upoznajte Nađu koja je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal kreacijama brenda Love Marine

  • 1

Nađa Kljajić ima 24 godine. Rođena u Kruševcu, a završila je Fakultet za projektni menadžment u Beogradu.

- Modelingom se bavim od 17. godine. Vremenom sam se zasitila mankenstva i odlučila da se u 21. godini prijavim za Mis Srbije. Kada sam krunisana titulom Mis Turizma Srbije od strane kompanije Miss Yu, nisam ni slutila koliko će život da mi se promeni. Ta godina me je naterala da sazrim, da se obrazujem još više i da se pravilno usmeravam za dalje. Pravilno držanje, maniri, vaspitanje, obrazovanje, elegancija i posebna energija odlikuju pravu miss. Te godine sam izgradila temelj za svoju dalju karijeru - kaže Nađa.

Primećena od strane ljudi sa jedne nove televizije, pozvana je da vodi vremensku prognozu. Ta emisija se apsolutno slaže uz njenu ličnost, šaljiva je i opuštena. Kako kaže, trude se da imaju detalje u studiju kao što su kišobran, naočare za sunce, jakne, kako bi gledaocima dočarali kakve nas vremenske prilike očekuju. Oduvek je sebe videla ispred malih ekrana. U studiju se oseća kao kod kuće.

- Želja mi je da se kasnije usmerim na sportsko novinarstvo. U slobodno vreme volim da pratim sport kao i svetske voditeljke kako se snalaze u tome - dodala je ona.

Na nju i njen razvoj je najviše uticala njena mama. Ona joj je neverovatna podrška u svemu. Zahvalna joj na najvećim darovima koje joj je dala, a to su osmeh, kvalitetno vaspitanje i maniri.

- U partnerskom odnosu stremim ka jakoj duhovnoj i fizičkoj povezanosti. Pažljiva sam pri odabiru partnera. Pored sebe vidim ostvarenog, kvalitetnog muškarca sa kojim ću uvek biti inspirisana i nasmejana - rekla je Nađa za "Telegraf".

Model: Nađa Kljajić

Dizajner: Love Marine

Šminka: Zlata Vujanović

Zahvaljujemo se hotelu Crystal

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA