Birate li “nešto crveno” u novogodišnjoj noći?

Tradicija nošenja i poklanjanja crvenog veša za novogodišnje praznike svima je dobro poznata

  • 17
Bonatti

Foto: Bonatti

Veruje se da crveni veš donosi sreću u ljubavi, pa je mnogima neizostavan detalj u novogodišnjoj noći. Drugi ga nose zbog sveukupne sreće, radosti i ispunjenosti.

Jedno od pravila je da crveni veš morate dobiti na poklon!

Nošenje crvenog veša datira još iz perioda srednjeg veka, međutim danas ga vezuju za potpuno nova verovanja.

Bonatti

Foto: Bonatti

Mnoge žene kombinuju i grudnjake u istoj boji kojih je sve više na našem tržištu, pogotovo pred novogodišnje praznike. Dodatak čipke odgovara prazničnoj atmosferi, pa se tako možete osećati još glamuroznije.

Bonatti

Foto: Bonatti

Osim ženskog donjeg veša, poslednjih godina aktuelno je poklanjanje i muškog donjeg veša u crvenoj boji, ali I takozvani “matching” momenat, gde muškarci I žene kombinuju slične boje, stilove i dezene, posebno u prazničnim danima.

Nova, svima dobro poznata situacija nalaže i nove mere, a pretpostavka je da će većina dočekati Novu godinu u toplini doma i porodičnoj atmosferi. Deo Bonatti novogodišnjeg asortimana prilagođen je novonastaloj situaciji, pa su modeli pidžama takvi da ih možete nosti u svečanim prilikama.

Bonatti

Foto: Bonatti

Na vama je da odaberete koji ćete crveni detalj odabrati u novogodišnjoj noći, ali jedno je sigurno, crvenom poklončiću će se mnogi obradovati.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA