≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svetski supermodel Vanja Jošić je zvezda novog "Bonatti" editorijala

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vanja je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal sa novom Bonatti kolekcijom

  • 1

Vanja Jošić je zvezda novog "Telegraf Editorijala". Rođena je i odrasla u Beogradu, a završila je ekonomiju i finansije.

- Bavim se manekenstvom od petnaeste godine, u svet manekenstva me je uvela sestra koja me je prijavila za Elite Model Look 2005, na kome sam pobedila i otišla na svetsko takmičenje u Šangaj. Nakon toga sam krenula da radim fashion weekove u svim vodećim prestonicama, Milano, Pariz, NY - kaže Vanja.

Od poznatih brendova za koje je radila izdvojila je Armani, Escada, Agnes B, Dirk Bikkembergs, Jenny Packham. Dok je imala naslovnice u Elle, Madam Figaro, Bazar, Cosmopolitan.

- Prošle godine sam dobila šansu da se pojavim u jednoj od najpoznatijih tv emisija u Italiji "Ciao Darwin", koja se tamo emituje već preko 20 godina. Imala sam ulogu “Madre Nature” koja se pojavljuje u jednom momentu i koja predstavlja personifikaciju prirodne lepote. Nakon toga sam dobila dosta pratioca iz Italije, preko noći vise od 40 hiljada, što mi je otvorilo mi je mnoga vrata, pogotovo u Italiji - dodala je ona.

Italija je zemlja gde se oseća kao kod kuće, što zbog toga jer je bila prva zemlja koju je posetila zbog posla i zaljubila se u nju. Zbog uvek nasmejanih i vedrih ljudi, dobre hrane i vina, prelepih gradova Italija je zemlja gde bi volela i da živi, odgovara joj njihov mentalitet, pogotovo Južne Italije, jer misli da su dosta slični nama.

- Kao jedno od posebnijih putovanja bih izdvojila Keniju, jer kad odeš na neko od takvih zemalja trećeg sveta, shvatiš koliko zapravo imaš sreće u životu samim tim što si rođen u zemlji gde imaš osnovne ljudske potrebe, i kada vidis koliko su ta deca zahvalna na najmanjim stvarima. Volela bih da se vratim tamo u budućnosti, nadam se da ću imati dovoljno novčanih sredstava da se bavim humanitarnim radom. To mi je životna zelja, kao i da imam azil za sve životinje kojima je potrebna pomoć - rekla je Vanja za "Telegraf".

Model: Vanja Jošić


Zahvaljujemo se hotelu Envoy

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA