Nestvarna lepota koja će očarati svet: Katarina Marković je nova zvezda "Telegraf Editorijala"

Upoznajte Katarinu koja je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal kreacijama brenda Ciel

  • 0

Katarina Marković ima 19 godina. Završila je Petu beogradsku gimnaziju, a sada studira menadžment na Fakultetu organizacionih nauka.

- Oduvek sam bila usmerena ka umetnosti. Kao mala, godinama sam igrala balet i upisala osnovnu Baletsku školu “Lujo Davičo”, nakon čega sam shvatila da to ipak nije nešto čime bih volela profesionalno da se bavim. Za balet me je, pored pokreta, najviše vezivao neopisivi osećaj koji sam imala na sceni. Pored baleta, privlačio me je i modni dizajn. U ranijim razredima osnovne škole počela sam sa crtanjem modnih skica kojih je bilo više od 800 kada sam upisala srednju Školu za dizajn. Ubrzo sam shvatila da ni to nije moj budući poziv, pa sam se prebacila u Petu beogradsku gimnaziju - kaže Katarina.

Gluma je bila i ostala njen najdraži hobi, što je imalo za rezultat da dobije ulogu u filmu “Proleće na poslednjem jezeru” i seriji “Zaprati me” u produkciji RTS-a.

Iz procesa pronalaženja sebe u različitim vrstama umetnosti proizašla je njena najveća strast, modeling, kao njihov spoj. U svet modelinga je ušla nakon dosta istraživanja o načinu funkcionisanja i bavljenja ovim poslom. Modeling karijeru je započela sa 16 godina u agenciji Fox.

- Sanjam o velikom uspehu u modnim prestonicama i radu sa najvećim imenima modne industrije. Takođe, volela bih da jednog dana, kada završim karijeru modela, spojim to iskustvo sa menadžmentom koji studiram i na taj način ostanem u modnoj industriji - rekla je Katarina.

Zahvalna je genetici što joj dozvoljava da ne pazi na ishranu, te često eksperimentiše sa različitim receptima i isprobava svetske kuhinje.

- Na samom početku roditelji nisu bili oduševljeni idejom da se bavim modelingom, ali su te predrasude razbijene mojim prvim korakom na pisti. Sada od njih i sestre, koji u šali kažu kako me češće viđaju na reklamama, bilbordima i televiziji nego kod kuće - kaže ona.

- U ljubavi sam pronašla sve o čemu sam sanjala, čak i ono sto nisam znala da tražim. Dečko mi daje vetar u leđa i predstavlja osobu koja me najbolje razume. S obzirom na to da je i sam u modnoj industriji zajedno razvijamo svoje karijere, a iskrenost, poverenje i osećaj sigurnosti su osnov za čvrst odnos koji smo izgradili - rekla je Katarina za "Telegraf".

Model: Katarina Marković

Šminka: Dina Ranđelović

Dizajner: Ciel officiel

Zahvaljujemo se hotelu Mona Plaza

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA