≫ 

Lepotica koja se bavi prirodnim naukama: Marija Grbić je nova zvezda "Telegraf Editorijala"

Upoznajte Mariju koja je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal kreacijama Kristine Simić

  • 1

Marija Grbić ima 26 godina i dolazi iz Beograda. Studira Tehnološki fakultet, smer biohemijsko inženjerstvo jer je oduvek imala tendecije ka prirodnim naukama, tako da smatra da je napravila odličan izbor za sebe i generalno za budućnost.

- Profesionalno sam se bavila ritmičkom gimnastikom 14 godina, to moja prva ljubav, a sada sam sudija i trener - kaže Marija.

- Modelingom se aktivno bavim već 6 godina i to je odluka zbog koje nisam zažalila. Taj posao mi je omogućio toliko divnih poznanstava, dobrih prijateljstava i novih iskustava. Na neki način mi je oblikovao i ličnost, i karakter i pospešio samopouzdanje. Neka od imena za koje sam radila su Verica Rakočević, Igor Todorović, Dragana Ognjenović, Marko Mitanovski, Aleksandar Protić, Mona, Tiffany - dodala je ona.

Ima i umetničku crtu u sebi, kojoj planira da dopusti da izbije na površinu u skorijoj budućnosti. Za sada joj je hobi slikanje, koje je ujedno i vrsta meditacije, ali i način zaustavljanja brzog životnog tempa koji vodi.

- Generalno sam svestrana što se da primetiti i u vrsti muzike koju slušam, od klasične muzike do Merlina Mensona, i u raznim žanrovima filmova koje gledam, mada su mi favoriti psiho horori i misterije - kaže Marija.

Što se ishrane tiče, raznovrsna je, trudi se da se zdravo hrani radi zdravlja i izgleda koji joj je svakako potreban zbog manekenstva a što se linije tiče tu je zaslužna genetika.

- Pokretač i podrška su mi porodica i prijatelji koji izvlače maksimum iz mene u svakom smislu. Što se dečka tiče, ako nam se energije poklope i ako postoji iskrena emocija, ljubav, poštovanje i poverenje, u tom slučaju ne postoji određen tip muškarca - rekla je Marija za "Telegraf".

Model: Marija Grbić

Dizajner: Kristina Simić

Zahvaljujemo se hotelu Envoy

Autor fotografija je Janko Maslovarić

Video: Sanja Stojanović je nova zvezda Telegraf Editorijala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA