Odevni komad koji bi svaka dama morala da ima u ormaru: Uvek je u trendu i lako se kombinuje

Nekada su nas kombinezoni asocirali na automehaničare, a onda su kreatori od njih napravili spektakl

  • 0
kombinezon, devojke Foto: Shutterstock

Dugo su bili na ivici modne scene, a sada su obavezni deo garderobe svake dame koja voli da prati trendove. Kombinezon odlično spaja udobnost i eleganciju.

Nekada su nas asocirali na automehaničare, domare i vozače formule. Međutim, ovaj sportsko-elegantni modni komad je odavno postao hit, koji žene posebno vole da nose tokom proleća.

Koristeći različite materijale i poigravajući se stilovima, dizajneri nam nude opcije za svaku priliku, a pri odabiru je najvažnije uzeti u obzir koji kroj odgovara vašoj figuri.

Možete ih obući za poslovne prilike, večernje izlaske i za svaki dan. Uvek je poželjno nositi ih uz kaiš, kako biste naglasili struk.

Ove sezone nose se jednostavniji kombinezoni neutralnih, svetlih boja. Možete ih kombinovati sa omiljenim espadrilama, sandalama, čizmama ili patikama, piše 24sata.

Predstavljamo vam 10 modela koje možete da nosite u različitim prilikama

1.

Kombinezon pastelnih nijansi zadovoljava dva važna parametra - s jedne strane ističe ženstvenost, a s druge damama koje ga nose obezbeđuje udobnost. Možete ga nositi uz obične bele patike.

2.

Da li ste spremni za safari? Ovaj model neodoljivo podseća na kombinaciju košulje i kargo pantalona.

3.

Crveni kombinezon je najbolji prijatelj svake dame. U zavisnosti od toga sa kakvom obućom ga kombinujete možete ga obući za svečane prilike ili tokom ležernog izlaska u grad.

4.

Postoje i posebno elegantne kreacije koje više podsećaju na večernju haljinu, i obično se nose uz sandale ili salonke. Kombinezon sličnog kroja nekada je nosila i bivša prva dama SAD Melanija Tramp.

5.

Široke nogavice mogu vizuelno da suze noge, pa ćete delovati mršavije.

6.

Za prave dame odličan izbor je jednostavan beli kombinezon uz koji fenomenalno ide šešir i možete ga odlično kombinovati sa zlatnim nakitom.

7.

"U farmerkama od glave do pete"- veliki je trend ove godine. Smelije devojke mogu ovakvu kreaciju da nose uz martinke.

8.

Za poslovne sastanke idealni su kombinezoni tamnijih nijansi.

9.

Bela boja deluje posebno eleganto i pruža vam mogućnost da se "poigrate" sa aksesoarima i izaberete upečatljivu obuću.

10.

Kako vreme postaje sve lepše, tako možete da se odlučite za kombinezon u boji neba koji svojim krojem ističe lepotu ramena i ruku. Bilo da birate štikle ili patike izgledaćete moderno, mladalački i šarmantno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA