Novi trend kupaćih kostima oduševio je korisnike TikToka: Kako od donjeg dela napraviti topić

Ne bacajte stare kupaće kostime - mogu da posluže i ove godine

  • 0
Kako od donjeg dela kupaceg napraviti gornji deo Printskrin: Tiktok/jmegss/evelyncruzblog

Sa toplijim vremenom dolaze i novi inovativni trikovi sa kupaćim kostimima. Ako ste se umorili od klasičnog kupaćeg kostima, isprobajte ovaj trik i napravite jedinstveni topić pomoću donjeg dela kupaćeg.

Korisnice TikToka odlučile su da na svojim profilima podele trikove kako nositi donji deo bikinija kao topić. Džorden Megs koristila je donji deo kupaćeg kostima iz dva različita seta da bi u samo četiri jednostavna koraka napravila gornji deo bikinija u različitim bojama.

Iako se ovaj trend čini pomalo čudnim, krajnji rezultat ne izgleda loše. U komentarima ispod snimka mnoge žene su bile oduševljene i napisale da će sigurno isprobati ovaj trik.

- Mislim da bi trebalo da koristite jednu veličinu veću od one koju inače nosite, jer sam probala trik i kupaći mi je bio tesan oko grudi - napisala je korisnica društvene mreže.

Druga korisnica TikToka Evelin Kruz napravila je isti gornji deo od donjeg dela kupaćeg kostima, samo malo drugačijom metodom.

U kratkom klipu pokazala je da je najpre odvezala pertle sa svake strane donjeg dela kupaćeg kostima, a u sredini napravila čvor. Zatim je uzela pertle sa obe strane i zavezala ih oko vrata, i učinila isto to na leđima. Tako je dobila prelepi trouglasti kupaći kostim na kom se uopšte ne vidi da je napravljen od gaćica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA