Ambiciozna, samouverena i kreativna: Nataša Damnjanović je nova zvezda "Telegraf Editorijala"

Upoznajte Natašu koja je ulepšala novi Telegraf modni editorijal svojim kreacijama

  • 0

Nataša Damnjanović je zvezda novog Telegraf Editorijala. Ona je modni kreator visoke mode, stilista i model.

Njen pečat su uglavnom unikati i ručna izrada. Najsigurnija je u svoje prste, konac i iglu, i ponosna je na svaku kreaciju koju je stvorila.

- Moj posao je moja najveća ljubav. U modelingu sam jako dugo. Ceo moj život i posao vezan je za modu. Što se tiče mladih koji bi želeli da se bave modelingom, svima bih preporučila da se jave DNI model agency - kaže Nataša.

- Pored toga, radim i sa osobama koje se bave javnim poslom, ali imaju problem sa kamerama, poziranjem i komunikacijom. Takođe, već sedam godina imam i svoju stranicu za pomoć napuštenim životinjama "Čarli" - dodaje Nataša.

Sebe u budućnosti vidi među najboljim kreatorima van naših granica, kao uspešnu ženu koja nastavlja da živi svoje snove.

- Volim trening, trčanje, duge šetnje. Sport me čini jako srećnom. Trudim se da se hranim zdravo. Obožavam suši i yerba mate čaj - otkriva Nataša.

Sama sebi je najveći uzor. Kada padne, samu sebe najbolje podigne.

- U ljubavi tražim mir. Moj idealan partner mora biti samouveren, hrabar, ambiciozan i mora imati savršen pogled - kaže Nataša za Telegraf.

Model: Nataša Damnjanović

Šminka: Sasha Żar

Zahvaljujemo se hotelu Mona Plaza na lokaciji

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA