≫ 

"Ljubav je stvar kompromisa": Irena Šmigić je nova zvezda Telegraf modnog editorijala

Upoznajte Irenu koja je ulepšala novi Telegraf modni editorijal kreacijama studia Hermanas

  • 1

Irena Šmigić je zvezda novog Telegraf Editorijala. Ima 27 godina, iz Beograda je, završava studije bezbednosti.

- Ko god me poznaje zna da sam veliki avanturista, putovanja su nesto najlepše što mi je modeling doneo, i sigurna sam da su ona imala ogroman uticaj na mene kao osobu, i da su mi velikim delom oblikovala ličnost. Smatram da kada se susrećemo sa različitim kulturama, ljudima, istorijom i tradicijom drugih naroda pomeramo i svoje granice, menjaju nam se pogledi na svet i na taj način postajemo sve bolja verzija sebe - kaže Irena.

Imala je tu sreću da proputuje i živi na mestima o kojima je još kao devojčica maštala.

- Svako ima sopstvenu percepciju stvarnosti i način na koji reaguje na istu; mislim da je to ono što nas i razlikuje jedne od drugih. Ja sam oduvek bila optimista i nisam dozvoljavala da mi bilo ko poremeti taj pozitivan stav. Sve što mi se desi, pa čak i da mi se ne svidi, prihvatam sa onom “ko zna zašto je to dobro” i idem dalje, sa osmehom. Verujem da su ljudi srećni onoliko koliko to odluče da budu - dodaje ona.

Irena je u srećnoj vezi, a njen dečko je ujedno i njen najbolji prijatelj. Godinama su zajedno, a ni dan-danas joj ni na trenutak sa njim nije dosadno. Misli da je jako bitno da vam se energije poklope, da težite istim ciljevima i da vas iste, ili bar slične, stvari ispunjavaju.

- Ljubav je stvar kompromisa, a sa njim sam shvatila da što ste sličniji, to lakše i lepše funkcionišete - kaže Irena za Telegraf.

Model: Irena Šmigić

Dizajner: Hermanas studio

Šminka: Anja Vučinić

Zahvaljujemo se hotelu Mona Plaza na lokaciji

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tajna

    9. maj 2021 | 00:31

    uz ovoliko photo shopa nije ni cudo sto izgleda totalno drugacije nego uzivo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA