≫ 

6 modela kupaćih kostima koji će obeležiti ovo leto: Koji od njih idealno pristaje vašem tipu građe

Prilikom odabira kupaćeg kostima izuzetno je važno da u prvi plan stavite fizionomiju vašeg tela

  • 0
kupaći kostim; foto Pixabay kupaći kostim; foto Pixabay

Svake godine je ista priča - kupite kupaći kostim koji vam se dopada, ali vam ne stoji onako kako ste zamislili. Možda razlog leži u tome da pogrešno birate kroj ili dezen za oblik vašeg tela.

Naravno, pored svih estetskih faktora koji su važni, prilikom odabira kupaćeg kostima ne bi trebalo da zanemarite lični stil i još važnije, osećaj komfora i udobnosti. Kada utvrdite koji je oblik vašeg tela, uputite se u kupovinu kupaćeg koji će vam savršeno stajati i napraviti balans tako što će vaše adute istaknuti, a mane sakriti.

Kruška oblik

Kada je u pitanju ova građa tela, bokovi i bedra su izraženiji, dok je gornji deo tela sitniji. Kod ove figure najvažnije je vizuelno uskladiti proporcije tela, tj. akcenat staviti na grudi.

Peščani sat

Ženama ove građe pristaje minijaturni donji deo kupaćeg, jer tako njihova figura dolazi do izražaja. Zapravo, nećemo biti skromni i možemo reći da ovim ženama pristaje skoro svaki model kupaćih kostima.

Atletska građa

Birajte kupaće kostime čiji i donji i gornji deo imaju upečatljive boje i detalje. Atletski građene žene nemaju izražene obline, a ovim bikinijem ćete naglasiti i dobiti ženstveniji izgled.

Velike grudi

Najvažnije je da gornji deo bude dovoljno velik kako bi grudi lepo stajale. Birajte čvrste modele koji će grudima biti dobra potpora. Naramenice neka budu malo deblje, jer ćete se tako osećati sigurnije i sve će stajati na mestu.

Male grudi

Kako male grudi ne zahtevaju potporu, slobodno posegnite za trouglastim modelima ili se možete odlučiti i za puš ap model koji će dati podršku vašim grudima.


Za punije dame

Najbolje je da izaberete kupaći čiji će donji deo biti dubok. Tako će vaše telo dobiti drugačiji oblik, a kupaći će služiti kao steznik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA