≫ 

Modeli farmerica koji će biti hit ove sezone: Plitke pantalone i zvoncare su ponovo u modi

Proleće i leto 2021. godine biće u znaku novih trendova, a jedan od omiljenih su pantalone i farmerice plitkog struka i širokih nogavica

  • 1
devojka, retro moda, džins, marama Foto: Shutterstock

Ako bi trebalo da izdvojite jedan komad garderobe koji je postao pravi modni klasik, verovatno da bi se većina složila da su to farmerke. Verovatno ste primetili da se se moda iz 80-ih uveliko vraća, a u tom duhu ove sezone vratile su se farmerice plitkog struka i širokih nogavica.

Među  zvezdama koje su ovih dana nosile najpopularniji model farmerica su Bela Hadid, Hejli Biber i, naravno, Viktorija Bekam.

Plitke farmerice

Donedavno su na sreću većine devojaka bile popularne isključivo farmerke sa dubokim strukom, ali sada one koje otkrivaju veći deo stomaka opet stupaju na scenu. Ovom trendu se sigurno najviše raduju vitke devojke, koje će svoju figuru ovako savršeno istaći.

Renesansa zvoncara

Pantalone koje imaju nogavice koje se šire od kolena naniže ne samo da mogu da budu elegantne, već se lepo uklapaju uz svaki komad odeće.

Teksas zvoncare

Jedna od stvari koje volimo kod ovih pantalona je njihov izgled i način na koji transformišu figuru. Ako se ne možete pohvaliti vitkim, dugim, izvajanim nogama, zvoncare će biti pravi izbor - savršeno će zakamuflirati sve nedostatke i učiniti da izgledate viši.

Kombinacija plitkih i širokih farmerica

Farmerice niskog struka sa širokim nogavicama mogu da budu dobro rešenje za dnevni autfit, posebno ako ih kombinujete sa svetlom košuljom i širim kaišem.

Video: Komičan pokušaj žene da uđe u tesne kožne pantalone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA