Ambiciozna i kreativna: Milica Ivanković je nova zvezda "Telegraf editorijala"

Upoznajte Milicu koja je ulepšala novi Telegraf modni editorijal svojim kreacijama

  • 0

Milica Ivanković je zvezda novog Telegraf Editorijala. Osnivač je brenda Ivanković Milica Atelier. Završila je dizajn odeće.

- Još kao mala pokazivala sam ljubav prema modi, tako da je bilo neminovno da ću se u budućnosti baviti time. Obožavam modu, samim tim i kroz svoj posao izražavam ljubav kroz razne kreacije - kaže Milica.

Smatra da je veoma uspešna u svom poslu i dodaje da u budućnosti sebe vidi kao još uspešniju. Trudi se da uvek bude inovativna i drugačija.

- Mislim da devojke prepoznaju moje kreacije. Na mene je najviše uticala definitivno moja porodica koja mi je bila podrška u svemu od samog početka - dodaje Milica.

Zbog situacije koja nas je zadesila prošle godine, imala je dosta vremena da radi na sebi, tako da smatra da je shvatila kako želi da izgleda njen životni put i šta su joj prioriteti ubuduće.

- Trenutno sam zaljubljena, smatram da je ljubav najveći pokretač ka uspehu, bar u mom slučaju. U vezama mi je najbitnije poštovanje, podrška i uzajamno razumevanje, kao i poverenje - rekla je Milica za Telegraf.

Model: Milica Ivanković

Lokacija: Terminal gastro bar

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA