Budite primećene ovog leta: Prelepa Nevena Okolić u najnovijoj Bonatti kolekciji kupaćih kostima

Nevena je ulepšala novi Telegraf modni editorijal sa Bonatti letnjom kolekcijom

  • 1

Nevena Okolić je zvezda novog Telegraf Editorijala. Završila je Visoku školu strukovnih studija, smer bankarstvo i računovodstvo. U novembru prošle godine se udala za odbojkaša Aleksandra Okolića, a nedugo zatim je sa njim otišla u Grčku na 6 meseci gde je on igrao. Njoj, kao modelu, lako je da nađe posao gde god da je u svetu.

Trenutno je u Beogradu gde radi u modnoj agenciji Fox, a njen suprug je sa reprezentacijom, koji čeka da potpise novi ugovor pa će videti gde će dalje.

- U Indiji sam provela 6 godina, ali sam radila i u Italiji , Turskoj i Kini  - rekla je Nevena.

Slobodno vreme provodi tako što trenira sa svojim ličnim trenerom, čita knjige, a omiljena joj je "Četiri sporazuma", gleda filmove i druži se sa prijateljima. Hrani se zdravo zbog treninga ali, kako kaže, naravno da ima dana kada napravi izuzetak, pa pojede sve što poželi.

- Na mene je najviše uticala moja porodica, zahvaljujući njima sam postala osoba koja jesam danas. Svoju budućnost vidim u srećnoj porodici pored osobe koju volim i koja će mene da voli takvu kakva jesam, ali i da ima osobine koje tražim u muškarcu. Teško ih je naći, a to su poštovanje, razumevanje i iskrenost - rekla je Nevena za Telegraf.

Model: Nevena Okolić

Zahvaljujemo se Riverside pool villa na lokaciji

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA