Budite zapažene i ovog leta u neodoljivim kombinezonima: 5 trendi modela u kojima ćete zablistati

Ovaj odevni predmet je spoj udobnosti i elegancije

  • 0
Devojka, kombinezon, sedi, sluša muziku Foto: Shutterstock

Kombinezoni sa tregerima, kratkih rukava ili na bretele, kao i oni sa karnerima iznad grudi ove sezone su pravi hit i modni komad koji bi svaka žena trebalo da ima u ormaru.

Bili su ultra-popularni krajem 70-ih i tokom 80-tih godina, najčešće u džins varijanti, a od prošle letnje sezone vratili su se na velika vrata i još su u trendu. Baš kao i haljine, i modeli kombinezona su različiti - od sportskih do elegantnih, a njihova dodatna prednost ogleda se u tome što spasavaju žene onda kada moraju da budu spremne za 5 minuta.

Ono što je najvažnije kod ovog komada garderobe je kroj - da li ćete odabrati onaj koji prati liniju tela ili onaj koji će ležerno obaviti vašu figuru, istaći ramena ili struk ili, pak, prikriti "kritične zone" na koje niste preterano ponosni, izbor je samo na vama.

Žene ih obožavaju zbog praktičnosti, jer mogu da budu savršen izbor za više prilika.

Pastelno roze kombinezon

Laneni kombinezon u pasteloj roze boji, u kombinaciji sa najobičnijom belom pamučnom majicom je dobitna kombinacija.

Elegantni kombinezon

Kombinezon je uzeo najbolje od komada iz kojih je nastao – eleganciju i ženstvenost haljine i udobnost pantalona. Za večernju varijantu ga kombinujte sa štiklama i diskretnim nakitom, a tokom dana isti možete nositi uz ravne sandale.

Teksas šorts kombinezon

Devojke naročito vole kratke kombinezone, jer spajaju dva velika letnja trenda - teksas šorts, koji je uvek u modi i može da se kombinuje na hiljadu načina, i tregere, koji daju mladalački osećaj kojem svi teže.

Kraljevsko plavi kombinezon sa otvorenim leđima

Detalji kao što su otvorena leđa, dekolte ili volani na kombinezonu mogu da izgledaju lepše i moćnije nego na haljinama. Ovom stajlingu dodajte torbu u boji kombinezona i kaiš sa zlatnim detaljima.

Cvetni kombinezon

Tokom dana omiljeni cvetni kombinezon možete nositi u kombinaciji sa modernom torbom i sandalama sa ravnim đonom, dok za večernje izlaske možete začiniti izgled malom sjajnom torbom i omiljenim sandalama sa visokim potpeticama. Ovaj model posebno dobro će pristajati devojkama koje imaju izražene ključne kosti i lepu bistu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA