Ova obuća sa potpeticama je apsolutni hit leta: 4 načina kako možete da ih nosite

Cipele su veoma bitan element svakog stajlinga i mogu ga u potpunosti promeniti

  • 0
štikle, stil, moda, trend, devojka Foto: Freepik/ marymarkevich

Gotovo da ne postoji žena koja nema omiljene potpetice u svom cipelarniku. Ovog leta ženska obuća bazirana je na udobnosti i eleganciji. Ležernost je u modi, čak i kada je obuća sa vioskom štiklom u pitanju.

U buticima ovog leta videćete raznovrsne modele, od onih sa tankom štiklom, do onih sa višom, debljom i stabilnijom petom u kojima ćete protrčati kroz leto izgledajući fenomenalno.

Klasične crne štikle sa kaiševima

Crne klasične štikle su uvek u trendu i sa njima apsolutno nikada ne možete da pogrešite. Možete ih nositi uz gotove sve.

Ukoliko idete na piće sa prijateljima, možete obući kratku crnu suknju, a ako imate poslovni sastanak odlično će izgledati i uz crne pantalone.

Bele štikle u kombinaciji sa teget kombinezonom

Ovo je model koji ćete najčešće viđati na ulicama ovog leta. Žene ih obožavaju jer ih mogu kombinovati uz haljinu, farmerice, šortseve, suknje i naravno, neodoljive kombinezone.

Žute papuče sa debelom potpeticom

Iako popularnost visoke i tanke potpetice ne jenjava, debela štikla postaje obavezan trend ove sezone. Odlično se kombinuju sa majicom iste boje i svetlim farmericama.

Bež salonke

Salonke su definitivno vanvremenski modni komad. Bele, crne, bež ili u nekoj drugoj boji, odlično će se ukopiti u svaki stajling. Obucite pantalone u boji salonki, a gore možete obući majicu tamnije nud boje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA