5 modela elegantnih haljina sa otvorenim leđima: Budite moderne i zavodljive i ovog leta

Haljine sa golim leđima se nose godinama i nikada ne izlaze iz mode

  • 0
haljina foto Unplash/@tamarabellis

Foto Unplash/@tamarabellis

Leto je skoro svim ženama omiljeno godišnje doba za eksperimentisanje odevnim kombinacijama. Bez obzira na to da li odlazite na formalni ili neformalni događaj, leto je savršeno vreme da izaberete haljinu sa otvorenim leđima.

Čak i kada je model haljine veoma jednostavan, otvorena leđa su dovoljno impresivna i efektna.

Ovo je prilično siguran potez, pa iako otvorena na leđima, ovakva haljina ne izgleda vulgarno.

1. Mala crna haljina

 

Ove sezone kreacije su uglavnom jednostavne. Haljina je ukrašena tankim bretelama koje krase leđa, dovoljno da odaju utisak ženstvenosti i elegancije.

2. Cvetna bela haljina

 

Jednobojne haljine sa golim leđima savršene su za opuštene i vrele letnje dane, a cvetni vez u retro izdanju je trend leta 2021.

3. Svilena lila haljina

 

Dugo je ljubičasta bila zapostavljena kada su u pitanju popularne boje sezone, ali sada se vratila na velika vrata. Svilena haljina sa otvorenim leđima je sve što vam je potrebno kako biste se osećale ležerno i ženstveno u isto vreme.

4. Narandžasta haljina sa mašnom

 

Elegantna narandžasta haljina predstavlja čarobni letnji autfit. Haljina je ukrašena velikom mašnom na leđima, a zlatna torbica i bež salonke idealno će upotpuniti vaš izgled.

5. Karirana haljina

 

Karirani dezen se vratio ove sezone i osvojio mnoge dame. Ljubitelji mode su ga dočekali sa oduševljenjem i spremni su da ga promovišu kroz različite stilove - od elegantnog, preko ležernog, do sportskog. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA