≫ 

Nekada su ih žene nosile samo na plaži: 5 modela torbi koje možete da nosite i posle odmora

Trendi varijante pletenih torbi su apsolutni hit ove sezone

  • 1
Torba, torba za plažu, moda Foto: Pixabay

Žene uglavnom vole velike torbe u koje mogu da stave baš sve. Torbe su neizostavan deo ormara svake žene i sastavni su deo svakog dobrog stajlinga.

Sigurno ste više puta čuli da ljudi iz sveta mode kažu: "Nijedan stajling nije potpun bez dobre torbe" i u pravu su, jer kada imate dobru torbu onda će i najjednostavnija crna haljina izgledati efektno.

Ove sezone dobre stare pletene torbe koje smo prethodnih godina viđali samo na plaži "preselile" su se u svakodnevni autfit.

Dizajneri su se ove godine potrudili i od pletenih torbi napravili prava remek-dela koja bi poželela svaka dama.

Ukoliko se odlučite za pletenu torbu ovog leta sigurno nećete pogrešiti, a mi vam donosimo nekoliko zanimljivih ideja kao inspiraciju.

1. Džak torba

Ove torbe su ponovo u trendu, a i kako i da ne budu kad su vrlo pogodne da u njih spakujete pregršt stvari. Praktične su za odlazak u kupovinu, ali i za dnevni autfit uz bež lanenu haljinicu i sandale.

2. Animal print

Jedno vreme animal printovi su bili skrajnuti i nismo ih često viđali. Međutim, sada su ponovo u trendu i nalaze se bukvalno svuda, a u kombinaciji sa pletenim ručkama ispunjavaju glavni modni diktat leta 2021.

3. Pletena korpa torba

Velike korpa torbe odlično izgledaju u krem i bež boji. Uz lanene i pamučne odevne kombinacije, idealan su spoj za tople letnje dane. 

4. Pletena torba

Torbe izrađene od prirodnih materijala vrlo su popularne ove sezone. Savršeno ćete ih iskombinovati sa širokim suknjama, haljinama koje naglašavaju struk i svim odevnim komadima u retro stilu.

5. Oversajz torba

Torba koja izgleda lepo i u koju može da stane sve što je potrebno jednoj dami san je svake žene. Oversajz torba izgleda veoma luksuzno i trend je koji će privući pažnju ljubitelja jedinstvenih dodataka.

Video: Anđelina Džoli nam otkriva šta se to sve nalazi u njenoj torbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aman

    20. jul 2021 | 19:28

    Pletena korpa torba zvuči besmisleno, u pitanju je ceger!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA