≫ 

Trend iz 90-tih ponovo u fokusu: Žene se raduju bermudama, a ova 4 modela su apsolutni hit

Vratile su se na velika vrata i zavladale ulicama

  • 0
bermude, devojka, lepa žena, šešir, torba Foto: Shutterstock

Ukoliko volite modu i pratite trendove, ovog leta uživajte u kombinovanju bermuda sa majicama, tunikama i košuljama. 

Modni hit iz devedesetih vratio se na velika vrata i zavladao ulicama. Žene su s radošću prihvatile trend nošenja bermuda jer ovaj modni komad spaja eleganciju i ležernost, pa su kao takve idealne za svaku priliku.

Najpopularniji su modeli od teksasa i sa dubljim strukom, a dobra stvar je što se mogu biti deo ležernog, poslovnog, ali i elegantnog stajlinga.

1. Elegantne bermude

Da li ćete izgledati poslovno, retro ili urbano, zavisi od gornjeg dela odeće, kao i od obuće koju odaberete. Ukoliko umesto papuča obujete cipele ili sandale, za tili čas ćete biti spremne za poslovni sastanak.

2. Biciklističke bermude

Svakako jedan od komada odeće koje je na vrhu liste trendova. Već drugu sezonu zaredom na ulicama možemo da vidimo devojke koje biciklističke bermude kombinuju na razne načine. Čak su nam i pojedine modne blogerke pokazale kako uz sako, štikle i nakit i ovaj komad odeće može da izgleda elegantno. 

3. Crne teksas bermude

Uz klasičnu belu košulju bićete spremne za odlazak na kafu sa drugaricama, a ukoliko dodate visoke potpetice i dobru torbu bez problema možete i u noćni izlazak.

4. Teksas bermude

Ovo je sigurno najpopularniji model bermuda, a one su upravo dokaz kako možete da izgledate elegantno u džinsu. Bela atlet majica, crni sako i crvena torbica vašem stajlingu daju neodoljivu ženstvenu notu.

Video: Normalno oblačenje je izgleda prevaziđeno: Ako hoćete da budete kul, potrebna vam je samo gipkost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA