≫ 

Lepršave i šarene boho haljine stoje baš svakoj ženi: 5 modela koje bi trebalo da imate u ormaru

Jednostavne za kombinovanje sa raznim modnim detaljima

  • 1
haljina, žena, nakit, duga kosa, lepa kosa

Foto: Shutterstock

Skoro svake letnje sezone boho haljine su prisutne na ulicama. Žene obožavaju da ih nose i dnevnoj varijanti, a uz par efektnih detalja, spremne su za večernje druženje sa prijateljicama.

Ove haljine karakterišu lagani materijali, cvetni dezeni, zemljene boje i zanimljivi motivi. S obzirom na to da su lepršave i da opušteno padaju, odlično pristaju svakoj građi, a osim što u njima svaka žena izgleda fenomenalno, vrlo su i udobne.

Izgledaju sjajno i kada obujete patike, ali i u kombinaciji sa sandalama, kako onim ravnim, tako i onim na štiklu.

1. Duga šarena haljina

 

Haljine i suknje na kopčanje nisu ništa inovativno, ali su ih današnji modni dizajneri osmislili i napravili tako da izgledaju savršeno. Šarena odeća sa dugmićima bila je popularna 90-ih, ali se sada ovaj trend vraća na velika vrata i često krasi i boho haljine.

Svoj izgled učinićete zanimljivim sa samo nekoliko dodataka, kao što su zlatne narukvice, naočare, šešir i mala braon torba.

2. Boho haljina sa otvorenim leđima

 

Haljine sa otvorenim leđima nose se godinama i nikada ne izlaze iz mode. Ove haljine uvek su dobar izbor za vrele letnje dane, a uz efektan nakit i štikle bićete spremne i za romantičnu večeru.

3. Plava haljina sa dubokim šlicem

 

Elegantne i jednostavne ove haljine podležu pravim modnih transformacijama, pa se lako kombinuju i sa papučama. Lagane su, lepršave i lako se uklapaju u različite stilove.

4. Lepršava bela haljina

 

Udobna bela haljina u boho maniru pristaje svakoj ženi, udobna je, može se nositi od jutra do mraka, a u zavisnosti od aksesoara i obuće, uklapa se u najraznovrsnije stajlinge.

5. Žuta haljina sa belim tufnama 

 

Žuta je prava letnja boja, a naročito je nosiva kada dobijete preplanulu boju tena. Torba boje kože, sandale na petu i elegantne sunčane naočare su aksesoari koji će biti odlična završnica vašem šik stajlingu.

Video: Ova frizura je hit leta 2021: Lako se pravi, efektna je i uz nju vam nije potreban nakit

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA