≫ 

Kardigan je idealno rešenje za prelazni period godine: Top 3 komada u kojima ćete izgledati moćno

Neke od njih posedujete i vi, a neke ćete tek poželeti u svom gardaroberu

  • 0
Žena, moda, kardigan Foto: Shutterstock

Stiže nam jesen, a sa njom i nešto hladnije vreme, pa će nam jedan od omiljenih odevnih komada postati kardigan ili džemper na raskopčavanje - duži ili kraći. Ovi modeli džempera su veoma praktični, jer ih lako možete obući ili skinuti, a pogodni su za slojevito oblačenje.

Postoji mnogo vrsta kardigana i pored tankih koji služe samo za stilizovanje, postoje i oni koju u potpunosti mogu da zamene kaput. Istina je da su se kardigani do skoro smatrali dosadnim i zastarelim, ali ove sezone su iznenadili sve, napravivši nesvakidašnji povaratak na modnu scenu.

Ukoliko ste i vi ljubitelj ovog komada garderobe, onda vas sigurno zanima kakvi su trendovi za ovu jesen. 

1. Sivi kardigan i plitke čizme

Kardigan možete nositi na mnogo načina. U kombinaciji sa farmerkama, belom majicom i plitkim čizmama sa nižom štiklom, za tren oka bićete spremni za posao ili za piće sa prijateljima. 

2. Leopard print

Ako ste u potrazi za šik stajlingom koji će vas ove jeseni izdvajati iz mase, ne propustite trendove koji slede. Sve što treba da uradite jeste da odaberete dužinu svog novog kardigana i dopustite leopard tačkicama da govore umesto vas.

3. Pleteni bebi roze kardigan

Pleteni kardigani najefektniji su pastelnim bojama, kao što su roza, bež i lila, a te boje pravi su hit ove sezone, pa se nemojte ustručavati da izabranom bojom izrazite svoju individualnost i kreativnost i budete u centru pažnje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA