≫ 

Bizarno izdanje Kim Kardašijan: Obećala je da će ceo život ići naga, sad se umotala od glave do pete

U jeku priča o razlazu sa suprugom, rijaliti zvezda pojavila se u krajnje neobičnom izdanju

  • 6
Kim Kardashian Kardašijan maska koža Foto: Profimedia/SplashNews.com/Rick Davis

Kim Kardašijan obukla je veoma bizarnu kožnu odevnu kombinaciju pošto je podelila ljubavnu pesmu o "sukobljenim osećanjima" povodom razlaza od Kanjea Vesta.

Usred bela dana, slavna Kim pojavila se umotana u crnu kožu od glave do pete, sa stilizovanom fantomkom koja joj je prekrila lice, ostavivši samo kosu uvezanu u rep da leprša na vetru.

Ovako odevena, Kim je pristigla u Njujork, neposredno pred Met Gala 2021, modnu manifestaciju koja će početi 13. septembra, posle majskog pomeranja zbog pandemije korona virusa.

Sličnu kombinaciju Kim je promovisala i prošlog meseca, kada je njen "suprug u ostavci" promovisao nedavno objavljeni album "Donda".

Tom prilikom, Kim je obukla uske crne pantalone, čizme sa potpeticama i masku za lice koja joj je prekrila celu glavu. I Kanje je nosio sličnu odeću, a par je na Instagram profilu podelio i fotografiju četvoro dece koja su takođe bila odevena u crnu odeću.

Planetarno popularna rijaliti zvezda, poznata po veoma provokativnim stajlinzima, svojevremeno je izjavljivala da će ceo život ići naga. Stoga je ovakav modni preokret iznenadio njene fanove koji s nestrpljenjem iščekuju da saznaju kakvu poruku starleta šalje...

Video: Meksička Kim Kardašijan ima i svoj video za odrasle: Zaboravićete na Diletu Leotu zbog nje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA