≫ 

Prekršila nepisano pravilo, za sestrinu svadbu kupila haljinu kao venčanicu: Košta mnogo i nosiću je

Poznato je da na venčanju niko osim mlade ne bi trebalo da nosi belu haljinu, pogotovo ne od tila

  • 2
Venčanica Foto: pixabay.com

Pravila venčanja su u poslednjih nekoliko godina definitivno popustila. Neke stvari za koje bi se naše bake i deke šokirale da vide na ovako velikom događaju su danas sasvim normalne i prihvaćene, poput neobičnih kolača i bara sa desertima umesto velike torte, uključivanje životinja u ceremoniju i mnoge druge stvari.

Međutim, jedno pravilo se oduvek smatralo vrlo bitnim: da niko drugi osim mlade ne sme da nosi belu odeću. Međutim, anonimna žena je ipak odlučila da bude upadljiva gošća na svadbi svoje sestre. Naime, ona je svoju fotorgafiju na kojoj nosi balsku haljinu sa tilom i cirkonima objavila na društvenoj mreži Fejsbuk i tom prilikom pitala ljude za mišljenje:

- Rođakino venčanje je za šest nedelja, a ja sam kupila ovu haljinu i platila je 380 evra. Nadam se da vam se sviđa, jer ću je nositi. 

Venčanica Foto: Reddit

Iako je anonimna žena u nastavku teksta objasnila da će napraviti određene korekcije na haljini, bilo je isuviše kasno, jer su ljudi objavu zatrpali negativnim komentarima.

- Trebalo bi da te bude sramota. Belu haljinu od tila na tuđe venčanje mogu da obuku samo ljubomorne osobe - napisala je jedna žena, a druga je dodala da bi je izbacila sa svoje svadbe kada bi se pojavila u ovoj haljini.

Šta vi mislite? Da li je u redu nositi ovakvu haljinu na tuđe venčanje? Podelite s nama u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SB

    20. novembar 2021 | 21:35

    Nije sto je skoro bela i sljokicasta,vec sto je predebela za ovakvu haljinu i bas joj ruzno stoji.Sta je danas neobicno?Pipa Midlton je bila u belom kada je sestri nosila veo,izgledale su predivno.

  • Tamtam

    17. septembar 2021 | 17:34

    Da.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA