≫ 

Odeća sa resama je ponovo u trendu: 4 modna komada koja treba da se nađu u vašem ormaru

Bile su prisutne 20-ih godina prošlog veka, a najveću popularnost stekle su 80-ih i 90-ih i sada se, posle više od 20 godina vraćaju na velika vrata

  • 1
žena, moda, šešir, kardigan

Foto: Shutterstock

Ove jeseni sve oči će biti uprte u odeću i modne dodatke koji na sebi imaju rese. Kada su modni dizajneri predstavili odeću ukrašenu resama, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo ovaj trend sa modnih pista preseliti na ulice.

Rese nisu ništa novo u svetu mode; bile su prisutne 20-ih godina prošlog veka, a najveću popularnost stekle su 80-ih i 90-ih i sada se, posle više od 20 godina vraćaju na velika vrata. Baš kao i tada, tako i sada, rese možete videti na majicama, jaknama, čizmama, torbama...

Zato, požurite da svoj garderober osvežite odećom sa resama, a svoj komad možda pronađete baš u našim predlozima. 

1. Razigrana poslovna suknja

 

Prva asocijacija na ovu suknju je svakako ženstvenost, a zahvaljujući resama svaka dama izgledaće kao milion dolara. Neutralne nijanse u boji bele kafe i ove jeseni će zavladati ulicama.

2. Urbana kožna jakna

 

Crna kožna jakna će uvek biti na samom vrhu modnih trendova. Pod uticajem vraćanja mode iz 80-ih, ovaj model jakne je veoma popularan i ove sezone.

3. Kardigan za svaku priliku

 

Ovaj odevni predmet će sigurno pomoći da izgledate moderno i urbano. Postoji mnogo načina na koje ga možete uključiti i kombinovati sa drugim komadima garderobe, i na taj način osvežiti svoj stil i izgled.

4. Vanvremenski pončo

 

Udoban, a šik, pončo je postao jedan od omiljenih odevnih komada za prelazni period. Ako mislite da vam neće stajati i da ćete izgledati glozmazno u njemu, imamo jedan savet - opustite se i kreativno kombinujte svoj pončo ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    24. septembar 2021 | 10:46

    Zamislite u ovoj odeći sa resama prosečnu ženu- nisku,puniju da ne kažem debelu, sa par stomaka ,kratkim nogama i ozidanim leđima od debljine.... stvarno bi bilo smešno.A na društvenim mrežama svi su u fotošopu mršavi,mladi,lepi, zgodni....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA