≫ 

Kćerka Kejt Mos izdominirala na modnoj pisti: Ponosna majka kaže da se istorija ponavlja

Lila Mos je tek napunila 18 godina, ali zasigurno nastavlja stopama svoje majke

  • 0
Kate, Lila Grace Moss Hack

Foto: Profimedia/James Veysey / Shutterstock Editorial

Lila Grejs Mos (18), kćerka slavne britanske manekenke Kejt Mos, debitovala je u oktobru prošle godine na reviji poznate kuće "Miu Miu", a već sada preti da postane podjednako poznata i uspešna kao i njena majka.

Kejt je sinoć sijala od ponosa gledajući svoju kćerku Lilu kako šeta pistom u Londonu na Nedelji mode. Kao i uvek, prirodna i zanosna, Kejt se pojavila u plavom sakou, beloj košulji i uskim farmerkama, ne želeći da svojim izgledom zaseni kćerku čije vreme tek dolazi.

Pokazujući svoj talenat i odvažnost, Lili je obukla crvenu dugu haljinu bez rukava, a obrve je ofarbala u belu boju. Njen vrat je krasila dijamantska ogrlica koja je upotpunila stajling.

Kejt je davne 1992. kao 17-godišnjakinja prvi put prošetala modnom pistom, a razlika je što je Lila probila led bez publike. Tačnije, kao i kod mnogih drugih manifestacija, gosti su se uključili onlajn i reviju posetili virtuelno zbog situacije sa pandemijom.

Prelepa Lila u više navrata je istakla da ima podršku svoje majke koja je često savetuje kada su moda i manekenstvo u pitanju.

Novinari su posle modnog događaja pojurili kod Kejt kako bi dobili njen komentar, a ona je odlučila da im kratko odgovori:

- Ponosna sam. Istorija se ponavlja.

Video: Ova žena šta god da obuče dominira: Irina Šajk u izazovnoj cvetnoj kombinaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA