Ostavlja bez daha: Irena Šmigić u najnovijoj Bonatti kolekciji

Irena je ulepšala novi Telegraf modni editorijal sa Bonatti jesenjom kolekcijom

  • 0

Irena Šmigić je zvezda novog Telegraf editorijala. Ova 27-godišnja Beograđanka skoro 10 godina se bavi modelingom, zahvaljujući kome je uspela da proputuje skoro ceo svet. Tečno govori tri jezika - engleski, španski i ruski.

- Modeling je slučajan poziv, nisam planirala da se bavim time ozbiljno, ali nekako je angažman po angažman uradio svoje i uvukao me u najlepše strane ovog posla - kaže Irena.

- Mislim da ne postoji lepši poziv za mladu devojku sve dok je karakterno stabilna, izgrađena kao ličnost i zna šta želi od svog života.

Irena dodaje da joj je primarni cilj bavljenja modelingom bio “proputovati što više, videti što više, doživeti sve više”:

- I sada, kada vratim film sa svih tih putovanja, shvatam da sam zaista imala sreće da proživim samo pozitivne strane istih.

Voli sport i zdrav način života. Poslednjih par godina skoro svakodnevno ide u teretanu. Ipak, priznaje da je jako slaba na slatkiše koji su joj ujedno i jedini porok.

- Zauzeta sam. Verujem u “srodne duše” i jako sam srećna što sam pronašla svoju - rekla je Irena za Telegraf.


Model: Irena Šmigić

Zahvaljujemo se hotelu Envoy

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA