Ne zna se ko kome lepše stoji: Odbojkašica Ljiljana Ranković u novoj Bonatti sportskoj kolekciji

Ljiljana je ulepšala novi Telegraf modni editorijal sa Bonatti jesenjom kolekcijom

  • 3

Ljiljana Ranković je zvezda novog Telegraf editorijala. Ima 28 godina. Diplomirani je menadžer u medijima. Odbojku je počela da trenira sa devet godina u Valjevu. Posle toga se seli za Beograd i nastavlja u OK Vizura sa kojim je osvojila četiri titule, tri kupa i četiri super kupa.

- Posle toga karijeru nastavljam van Srbije i selim se u Francusku, gde sam igrala za Le Canneet i Canes u kojem sam provela tri godine i sa njima osvojila titulu, kup i super kup - kaže Ljiljana.

Posle četiri godine provedene u Francuskoj vraća se u Srbiju posle obnovljene povrede skočnog zgloba. Prošlu godinu igrala je za OK Ub za koji će igrati i ove sezone.

- Nemam previše slobodnog vremena, volim da pročitam dobru knjigu i otputujem na kratko putovanje kad god je to moguće - kaže Ljiljana.

Ono što ide uz profesionalni sport je i zdrava i korigovana ishrana koju se trudi da ispoštuje koliko god je to moguće, pa je to jednim delom zaduženo za njen izgled.

- Na mene je najviše uticala moja porodica koja me je podržavala u teškim momentima u sportu, a bilo ih je - dodala je ona.

- U ljubavi su mi bitni poštovanje, kompromis i međusobna podrška - ističe Ljiljana za Telegraf.

Model: Ljiljana Ranković

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delunično

    30. septembar 2021 | 09:28

    Ajde,Valjevci,da vam priznam. Ova vaša devojka je skroz nešto posebno. Pozitivan je sportski mangup,nešto kao ženski Belmondo. Njene emocije sa terena su skoro osetljive dodirom...neobična je,posebna je,prelepa je...Poput princeze Ateh iz "Hazarskog rečnika",kao da sneva svoje sne otvorenim očima. Prava čast ju je gledati dok igra i sve što radi na terenu. Budite ponosni nju.

  • Razmisljalo

    29. septembar 2021 | 19:51

    Likana je legenda,devojka za primer. Uživo je mnogostruko lepša i predstavlja pravi biser našeg Valjeva. Svaka čast ovom fotografu. Slike odišu njenom snagom,voljom,intelektom,plemenitošću...svim onim što Ljiljana i jeste. Oduševljen sam iskreno modelom,kolekcijom i umetnikom,koji bez reči kaže mnogo. Svaka čast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA