≫ 

Zavodljiva dama koja oduzima dah: Tamara Nikolić je nova zvezda "Telegraf editorijala"

Upoznajte Tamaru koja je ulepšala novi Telegraf modni editorijal

  • 0

Tamara Nikolić je zvezda novog "Telegraf editorijala". Modelingom je počela da se bavi 2006. godine posle izbora za "Elitovo" lice godine. To se desilo slučajno, ali je definisalo njen život i promenio ga na način na koji nije mogla da zamisli.

Iako je imala ponude slavne agencije Ford da odmah posle izbora ode u Njujork i postane njihov model, ostala je u zemlji, upisala fakultet i uporedo putovala i bavila se modom.

- Naučila sam da se borim za sebe, snalazim sama u zemljama u kojima nisam bila do tada, sticala nove prijatelje i u potpunosti pronašla sebe u tom novom glamuroznom svetu. Imala sam tu privilegiju da upoznam mnoge poznate dizajnere poput Donatele Versaće, Đorđa Armania, Karla Lagerfelda.

Da jedna moja kampanja osvane u italianskom Vogu, da šetam modnim pistama o kojima sam samo mogla da sanjam. Sva ta iskustva su me oblikovala u osobu kakva sam danas - kaže Tamara.

Majka je predivne devojčice Simone koja joj je promenila život. Kaže da ne postoji lepša i inspirativnija stvar na svetu od majčinstva.

- Vaše dete će postati onakvo kakvi ste vi sami, zato budite onakvi kakvi želite da vaša deca budu - je rečenica Davida Blaja kojom se vodim.

Zbog nje se trudi da bude bolja osoba svaki dan. Puno radi na sebi i želi da postane osoba na koju će njeno dete biti ponosno.

Sa njom je pošla na časove jahanja i to je nešto u čemu jako uživa. Konji su nju najlepše životinje, a jahanje joj pruža mir i slobodu posle napornog dana. Simona obožava životinje i željno isčekuje svaki njihov čas na hipodromu.

- Osnovala sam brend TamGlam Cosmetics na koji sam jako ponosna. Magnetne mink trepavice koje prodajemo su postale pravi hit - kaže ona.

Pored jahanja dva puta nedeljno ide na pilates, jednom nedeljno na spinning, ne jede meso.

- Na mene je u životu najviše uticala moja baka uz koju sam odrasla. Sve što znam naučila sam od nje. Ta neizmerna ljubav koju je ona imala prema meni i mojim sestrama i način na koji je brinula o nama čine je kraljicom naših života dokle god postojimo- rekla je Tamara za Telegraf.

Model: Tamara Nikolić

Zahvaljujemo se hotelu Belgrade Art Hotel

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA