≫ 

Haljina koja u trenu sužava struk zaludela internet: Košta malo više od 3.000 dinara

Duga haljina sa dubokim izrezom, u nijansama sive i crne boje, na sebi ima pojas koji vezivanjem odaje utisak mnogo tanjeg struka

  • 0

Ljubitelji mode ostali su zapanjeni najnovijim odevnim komadom koji vizuelno sužava struk za nekoliko centimetara.

Influenserka po imenu Džem izazvala je pravu buru na društvenoj mreži TikTok kada je obukla haljinu koja košta 32 dolara (3.236 dinara).

Duga haljina sa dubokim izrezom, u nijansama sive i crne boje, na sebi ima pojas koji vezivanjem odaje utisak mnogo tanjeg struka nego što to on zapravo jeste.

Kada je zanosna brineta u video-snimku zategla pojas, šara na haljini se tako pomerila da je struk učinila užim i u isto vreme istakla kukove.

Video koji je objavila 10. oktobra, postao je viralan i do sada je pregledan više od 2,6 miliona puta, ima više od 308.000 lajkova i skoro 2.000 komentara.

Njeni pratioci bili su oduševljeni, a mnogi su komentarisali da se trude da shvate kako zapravo njena figura izgleda toliko tanje.

- Izgleda kao da si se prepolovila u sekundi - napisala je jedna devojka, dok je druga dodala da je u trenutku pomislila da ne vidi dobro.

- Treba mi ovo - konstatovala je jedna devojka, dok je druga kazala da je ovo "čista magija".

Video: Na aukciji haljinica u kojoj je poslednji put Ejmi Vajnhaus izašla pred publiku u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA