≫ 

5 veselih kombinacija koje prkose jesenjim danima: Vedre boje za dobro raspoloženje

U odeći veselih boja lakše se podnosi sumorno, kišno vreme

  • 0
Devojka, jesen Foto: Shutterstock

Kada kažemo jesenja moda, prva asocijacija nam je uglavnom garderoba mirnijih boja, kao što su smeđe i bež nijanse. Ali, sumorno jesenje vreme lakše se podnosi uz vesele tonove koji, pored toga što razbijaju sivilo, utiču i na to da se osećamo bolje.

Kombinacije žute, crvene, ljubičaste i narandžaste u vašoj garderobi učiniće da se osetite poletno i veselo, bez obzora na to kakvo je vreme napolju.

1. Vesela kombinacija crvene i žute 

Kombinovanje ove dve boje je vrlo hrabar potez koji može da izgleda spektakularno ukoliko ga izvedete s merom. Crvena beretka i naočare sa okvirom u istoj boji, kao i žuta mala torbica, daće vam razdragan izgled ove jeseni.

2.  Atraktivan spoj narandžaste i plave

Bogata, narandžasta, plisirana suknja sa podsuknjom od tila uz plavi džemper sa etno-šarama daće vam neodoljiv izgled.

3. Intenzivna ljubičasta prkosi jesenjem sivilu 

Kaput u upadljivoj ljubičastoj boji izgledaće trendi uz široke plave pantalone, a ove boje vratiće nam energiju leta usred jeseni.

4. Zelena za dobro raspoloženje 

Zeleni kaputić koji ćete kombinovati sa belom košuljom, upotpunjen crvenim salonkama, biće prava atrakcija ove jeseni, a spoj boja uticaće na vaše dobro raspoloženje.

5. Kombinovanje više nijansi istih boja za savršen izgled

Ranije se smatralo da je neprikladno nositi garderobu u istim bojama, a različitih nijansi. Međutim, ovaj spoj boja i nijansi demantuje takve stavove. Vedra boja suknje čini da modna kombinacija izgleda življe i razdraganije. U kombinaciji sa braon tonovima džempera i čizama i ljubičastim nijansama pletene jakne i šik šešira delovaćete usklađeno i stilizovano.

Video: Visoka moda na seoski način: Ona pravi balske haljine od prirodnih materijala sa njive

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA