≫ 

U trendu su čizme sa velikim đonom: 4 modela koja ćemo najviše nositi ove jeseni

Čizme sa velikim đonom su počele da se nose još prošle godine, ali ove jeseni dolaze u više boja i stilova

  • 0
Čizme, kaput, rolka, moda Foto: Shutterstock

Skoro svaka dama već razmišljala o čizmama koje će uskoro biti sastavni deo svake kombinacije. Ono što je najvažnije kod obuće je to da čizme budu tople i udobne, ali se ni estetika ne sme zanemariti. 

Modni stručnjaci su najavili povratak starog trenda, odnosno na velika vrata se vraćaju čizme sa velikim đonom. Ovaj model je bio popularan pre više od 20 godina, a sada ga ponovo možete videti u skoro svim prodavnicama obuće.

Čizme sa velikim đonom su počele da se nose još prošle godine, ali ove jeseni dolaze u više boja i stilova. Ukoliko niste sigurni za koji par biste se odlučili, pogledajte koji su najpopularniji modeli i izaberite vaš. 

1. Krem čizme sa crnom đonom

Ovo je najženstvenija kombinacina koju možete poneti u jesenjim mesecima. Ovaj model čizama se posebno ističe i dame ga obožavaju, jer za razliku od većine obuće nema rajsfešlus i pertle. Krem boja će doći do izražaja, a mesta koja se najčešće prljaju biće obojena crnom bojom.

2. Poslovni stajling

Žene čiji posao zahteva formalnu obuću mogu da odahnu, jer su ove čizme upravo takve. Deluju moćno i elegantno i sigurno je da će ukrasiti svaki stajling.

3. Urbano i elegantno

Ova čizma inspirisana vojničkim stilom nije poput prethodna dva modela. Prošle godine smo ih redovno viđali na ulicama naše prestonice, a kako stvari stoje, isti modeli dominiraće i ove jeseni i zime.

4. Neprogrešiva kombinacija 

Bez obzira da li se radi o tamnijoj ili svetlijoj nijansi, par čizama u nude boji je obavezan u cipelarniku svake žene. Ukoliko ne volite da eksperimentišete sa bojama, obucite kaput u boji čizama i spremni ste za pokret.

Video: Skupe vam cipele za jesen? Ove gilje koštaju 15 miliona evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA