≫ 

Influenserka opet diktira modne trendove: Top 8 kombinacija Dunje Jovanić

Popularna blogerka se opet istakla svojim stajlingom

  • 1
Dunja Jovanović Printskrin: Instagram/imfashionbabe

Blogerka Dunja Jovanić godinama važi jednu od najuticajnijih žena u svetu mode na našim prostorima, pa je u skladu sa tim sinoć dobila nagradu za influenserku godine.

Dunja je za ovu priliku obukla belu haljinu čiji gornji deo krase dva volana, a gola leđa daju efekat ženstvenosti i elegancije.

Od nakita je nosila neupadljive minđuše, a svoj pečat celom stajlingu su dale bele rukavice iznad laktova i cirkoni koji su od naizgled obične frizure napravili trend koji će se, sigurni smo, u narednom periodu veoma praktikovati.

Dunju na društvenoj mreži Instagram prati više od 311.000 ljudi, a sudeći po komentarima ispod njene fotografije na kojoj pozira u pomenutom stajlingu - svi su oduševljeni.

- Stvarno si nestvarna, nadmašila si samu sebe - glasio je samo jedan od hiljade komentara.

S obzirom na to da na društvenim mrežama svakodnevno obljavljuje fotografije i video-snimke u kojima pokazuje svoje odevne kombinacije, Dunja je postala inspiracija mnogim ženama.

Kada bismo hteli da definišemo njen stil, teško da bismo to uradili kako treba, jer njeni stajlinzi variraju od savršene elegancije do ležernog stila u širokoj trenerci.

U galeriji pogledajte top 8 kombinacija Dunje Jovanić koje će vas inspirisati i ostaviti bez daha:

Video: Influenserka pokazala kako sve možete da kombinujete letnje haljine: Vaš stil će biti na višem nivou

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA