≫ 

Klasični sako kao potpuni modni hit: 5 odevnih kombinacija koje pristaju svakoj dami

Ovaj običan komad odeće možete nositi u toku čitave godine, ispod kaputa, umesto jakne, na svečanosti, radnom mestu, na kafu sa drugaricom

  • 1
Sako Žena Moda Foto: Shutterstock

Iako je nekada važio za muški odevni predmet, pa na mala vrata ušao i u ženske garderobere, ali kao poslovni komad, sako je danas postao deo svakodnevnih stajlinga kod oba pola.

Ukoliko biste sebe hteli da počastite, a ne možete da se odlučite čime, sako je uvek dobra ideja. Ovaj običan komad odeće možete nositi u toku čitave godine, ispod kaputa, umesto jakne, na svečanosti, radnom mestu, na kafu sa drugaricom.

1. Oversize sako

Oversize (nekoliko brojeva veći) sako, ali i drugi komadi garderobe istog kroja, već neko vreme vladaju trendovima.

Veoma su praktični za slojevito oblačenje, opuštene i elegantne varijante.

2. Karirani sivi

Kada uz čuvene martinke i obične famerice ipak želite da izgledate elegantno, ali i opušteno i trendi, karirani sivi sako je uvek dobar izbor.

3. Sako uz duks

Sakoi dobro izgledaju čak i kada se uklapaju sa duksevima i uz patike. Za urbanu damu, koja praktikuje popularni tzv. ulični stil, ovo je dobitna kombinacija.

4. Dugački sako sa prugicama

Ako je dovoljno dugačak, sako se može nositi i kao haljina. Uz uske crne pantalone i visoke štikle, odajete utisak prave dame.

5. Sako u dve boje

Čak i pomalo otkačene kombinacije idu uz sako. Ovaj komad u dve boje lako se uklapa, ali ih mogu poneti samo najhrabrije dame.

Video: Influenserka pokazala kako sve možete da kombinujete letnje haljine: Vaš stil će biti na višem nivou

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA