≫ 

Pufnaste jakne su ove zime nezaobilazan modni trend: 4 modela koja ostavljaju bez daha

Tople, moderne i praktične

  • 1
Moda, farmerke, žena, jakna, čizme Foto: Shutterstock

Zima uskoro stiže, a sa njom i sve hladniji dani koji zahtevaju da mantile i lagane kapute zamenimo jaknama i bundama. Pored toga što su jakne u toku jeseni i zime neizostavni deo garderobe, za mnoge one predstavljaju i važan deo stajlinga.

Bez njih je u ovom periodu izlazak iz kuće praktično nemoguć i zato su mnogi već krenuli u potragu za toplom, a opet modernom i praktičnom jaknom.

Trendovi se iz sezone u sezonu menjaju, ali mnogi će se obradovati jer su i ove godine omiljene puf jakne koje su, čini se, jedan od najpopularnijih odevnih predmeta. Uz sasvim jednostavne stajlinge, poput farmerica i rolke, ali i elegantne haljine, puf jakne su odličan komad koji možete da nosite uvek i svuda.

1. Stajling za svaki dan

Pre nekoliko godina, ove jakne su se nosile samo na zimovanju, jer se smatralo da nisu ženstvene i praktične. Međutim, njihov modni status se drastično promenio zahvaljujući brendovima koji su odlučili da je pretvore u praktičan odevni predmet, poput, na primer, Monklera, Balenciage i Vetermentsa.

2. Poslovna kombinacija

Ovaj stajling je dokaz da i u džombastim pufnastim jaknama žena može da izgleda elegantno i moderno. 

3. Bebi roze i teksas su nepogrešiva kombinacija

Da li ćete se opredeliti za jarku boju ili upečatljiv kroj - samo je na vama, ali ukoliko volite nežne boje poput ove, onda je ova kombinacija pun pogodak za vas.

4. Crvena je uvek u modi

Crvena boja je uvek u trendu, ali posebno u toku decembra i janura, kada je pravi simbol za predstojeće praznike. Ukoliko volite da nosite jednobojne kombinacije, crvena jakna je savršen izbor, jer će uvek dati posebnu notu stajlingu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA